Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΛΑ… ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ!!!

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΛΑ… ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να το δείχνει! Ερωτω; Είμαστε γνήσιοι Έλληνες; ΝΑΙ η ΟΧΙ; Αρκεί να το λέμε η πρέπει και να το ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ; Γιατί έως τώρα μόνον το ΛΕΜΕ! Σαν αρνάκια καθόμαστε και μας αρμέγουν καθημερινά οι προδότες της εξουσίας, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι το τέλος μας έρχεται και δεν κουνιέται φύλλο!!! Γιατί μετά το άρμεγμα σειρά έχει το …σφαγείο!
Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ζούμε, γιατί υπάρχουμε σήμερα; Γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ «ηλίθιοι» στο παρελθόν έδωσαν την ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι! Ένας …«υπερπατριώτης» ΛΕΩΝΙΔΑΣ (Φίρμα …ψησταριάς σήμερα!!!) με τους ΟΜΟΙΟΥΣ του, ένας «ΚΩΣΤΑΚΗΣ» ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ένας ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ, (φίρμα σουβλατζίδικου στην ΛΕΙΒΑΔΙΑ!!!) ένας ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ! Τι βλάκας και αυτός Ε; Άφησε τις γκόμενες την ωραία ζωή και όλα τα καλά και έτρεχε στα κατσάβραχα να πολεμήσει για την ΕΛΛΑΔΑ! Αλήθεια, έχουμε φΥΛΑΞΕΙ καμία ξεθωριασμένη φωτογραφία των παππούδων μας στο …πατάρι η την πετάξαμε και αυτή; Τι ανόητοι και οι παππούδες μας! …να πολεμούν στα άγρια βουνά της ΠΙΝΔΟΥ, αλλά και σε όλη την χώρα, πεινασμένοι, διψασμένοι, γεμάτοι κρυοπαγήματα, αιχμάλωτοι μετά των Γερμανών, πρώτη υλη για… σαπούνια! Για την ελευθερία την αξιοπρέπεια, τον αυτοσεβασμό, για την ΕΛΛΑΔΑ ρε γαμωτο! Έτσι …πίστευαν! Αν είναι δυνατόν! Τι βλάκες ε; Ναι ρε, βλάκες, ηλίθιοι, μαλακες ήταν όλοι αυτοί! Και ξέρετε γιατί; Γιατί περίμεναν ότι και εμείς θα είμαστε το ίδιο με αυτούς! Γιατί πίστευαν ότι και εμείς θα είχαμε αυτοσεβασμό, αξιοπρέπεια, την ψυχή τους, θα αγαπούσαμε όπως και αυτοί την πατρίδα μας και εάν υπήρχε ανάγκη θα πολεμούσαμε και …ΕΜΕΙΣ!
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ …VIDEOGAMES ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ; ΑΛΛΑ, οοοολα και οοοόλα! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΦΟΥ ΤΟ …ΛΕΜΕ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ, φαντάζεστε τον ΛΕΩΝΙΔΑ, τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ, τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ, τον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ και όλους τους χιλιάδες ήρωες προγόνους μας από την μια μεριά, και από την άλλη μεριά ΕΜΑΣ και τους …ηγέτες μας; Τον… ΚΩΣΤΑΚΗ, τον …ΓΙΩΡΓΑΚΗ, τον …ΑΝΤΩΝΑΚΗ και τώρα τελευταία τον νέο …πολέμαρχο τον … ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ; Να φυλάμε …ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ; ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ Ε; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ!
ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑΤΟΥ… ΜΑΓΑΖΙΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ… ΙΣΩΣ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ… ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ!!! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ;
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ…
Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ.
ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ…
Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ …ΙΔΑΝΙΚΑ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ …ΔΑΝΕΙΚΑ!
Στήνουμε κωλο και ικετεύουμε για την … ΕΚΤΗ δοσηηηηηηηηηηη Από την … ΜΕΡΚΕΛ! ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ ΧΩΡΙΣ …ΜΟΥΣΤΑΚΙ!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Τι και εάν ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ; Αυτό άλλωστε δεν έκαναν και οι παππούδες μας; Και αυτοί μας παρέδωσαν στα χέρια των Γερμανών! Η ΚΑΝΩ …ΛΑΘΟΣ; ΜΗΠΩΣ (ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!) ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ –ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου