Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ:*ΔΕΝ «ΠΑΕΙ» ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!*

ΔΕΝ «ΠΑΕΙ» ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
Και πώς να πάει δηλαδή; Έξω στο κρύο χιλιάδες πεινασμένοι, , ρακένδυτοι, συμπατριώτες μας-συμπολιτες μας, μια ΕΛΛΑΔΑ εξαθλιωμένη, τσακισμένη. ΕΛΕΕΙΝΟΙ προδότες κυκλοφορούν άνετοι, ελεύθεροι μέσα στις πολυτελείς λιμουζίνες τους, στις βίλες τους τρώνε τις σάρκες του λαού μας που με «μαγικό» τρόπο μετέτρεψαν σε φασιανούς και γαλοπούλες, πίνουν το αίμα μας στις σαμπανιέρες τους! Μπορεί ο ΣΚΛΑΒΟΣ να πει …καλά Χριστούγεννα; Δεν νομίζω! Σαν γαλοπούλες μας σφάζουν!
ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
Μας έχουν στερήσει τα πάντα! Ακόμη και το δικαίωμα να ονειρευόμαστε! Ένα όνειρο μόνον γλύτωσε, αυτό βλέπω και ονειρεύομαι κάθε νύχτα, ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ Πυρωμένα, για όλη αυτή την ελεεινή ληστοσυμμορία που μας ρουφά την ζωή κάθε μέρα σαν βρικόλακας…!
Καλά Χριστούγεννα θα ξαναπώ όταν δω τον …Γιωργάκη, τον Αντωνάκη, τον Κωστάκη στην γκιλοτίνα, τον μπουμπουκο, τον Βενιζέλο, τον Πάγκαλο στην κρεμάλα, και όλους τους υπόλοιπους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ! Τότε ΝΑΙ, θα αναπνεύσω επιτέλους ελεύθερα γιατί θα μπορώ να ξανακάνω …όνειρα!
Ξέρω ότι σε κάποιους δεν θα είναι αρεστά αυτά που λέω ειδικά μια τέτοια μέρα, λυπάμαι αλλά η αλήθεια πρέπει Να λέγεται, είτε είναι Χριστούγεννα είτε όχι! Οι χιλιάδες συμπολίτες μας που την ζουν στο πετσί τους έξω στο κρύο μόνοι και έρημοι πάλι μόνοι και έρημοι θα είναι τώρα τα …Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου