Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που μας υποσχέθηκαν είναι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Χιόνι, ισχυρούς ανέμους και τη βροχή. Σε ορισμένες ορεινές περιοχές στην Κεντρική Ελλάδα τα σχολεία έχουν κλείσει, λόγω των βαρέων χιόνι. Ferries και τα πλοία από τον Πειραιά προς Κυκλάδες και Σαρωνικός κόλπος δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια. Επίσης, σε κάποιες άλλες περιοχές της Ελλάδα η κυκλοφορία των πλοίων έχει σταματήσει.Στην Αττική και στην Αθήνα θα υπάρχει βροχή και το χιόνι αναμένεται να πέσει στην Πάρνηθα.
Τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και η οικονομία και η λιτότητα είναι ακόμα ψηλά στην ημερήσια διάταξη. Ωστόσο φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν τόλμησε να λάβει νέα μέτρα δεξιά πριν από τη γέννηση του Ιησού και να μετατρέψει το χαρμόσυνο γεγονός σε μια ανατολική σταύρωση για εκατομμύρια νοικοκυριά.
Οι σχεδιαζόμενες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις δεν είχαν συμφωνηθεί με την συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής την Τετάρτη. Συνασπισμός κυβερνητικό εταίρο, συντηρητική Νέα Δημοκρατία εξέφρασε την έντονη αντίθεση, ο υπουργός Εργασίας υπέβαλε ακριβώς τις προτάσεις του. Επίσης, οι αυξήσεις στον ηλεκτρισμό, που έχει προγραμματιστεί για τις 01/01/12, φαίνεται να πιέζεται λίγο για μεταγενέστερη ημερομηνία. Θα δούμε τι θα συμβεί μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα. Ένα σενάριο κάνει λόγο για 12,7% αυξήσεις στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας και τις νέες αυξήσεις κάθε 6 μήνες. Το βαρέλι δεν έχει καμία βάση και όχι πάνω είτε ....
Δώδεκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έστειλε επιστολή στον μμ Παπαδήμος και τον καλούν να λάβειεπείγοντα μέτρα κατά την ακραία φτώχεια των νοικοκυριών.
Νέα σενάρια για τις εκλογές είναι στο δρόμο. Ένα μιλά για εκλογές τον Μάρτιο, ένα άλλο από τις εκλογές προς το τέλος του Απριλίου. Η κυβέρνηση συνασπισμού υπό Παπαδήμος ενώθηκαν με στόχο τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 19. Φεβρουάριος 2012 .... Θα συντηρητική Νέα Δημοκρατία αποδέχεται οποιαδήποτε επέκταση από την κυβέρνηση της Παπαδήμο; ND ηγέτης Αντώνης Σαμαράς θα έχει ένα τετ-α-τετ συνάντηση με τον μ.μ. αύριο.
Μετά την πλήρη σύγχυση σχετικά με τις απαλλαγές και τις καθυστερήσεις στη διόρθωση των λαθών στον υπολογισμό της «έκτακτης ανάγκης φόρου ακίνητης περιουσίας» του ΥΠΟΙΚ αποφάσισαν τελικά να κάνουν τη ζωή των φορολογουμένων λίγο πιο εύκολη. Μέχρι τις 20.Ιανουαρίου 2012, οι φορολογούμενοι μπορούν να διορθώσουν τα λάθη ή να ζητήσετε απαλλαγή για online εδώ: https://www1.gsis.gr/taxisnet2/eta/ . Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να το πράξουν όσο το δήμων. Δεν έχω ακόμα καμία ένδειξη που να μπορούν να εξαιρούνται τότε μια νέα εγκύκλιος εκδόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών. Έχω βαρεθεί να διαβάσει όλες αυτές τις εγκυκλίους ...
Καθημερινή εφημερίδα Ελευθεροτυπία είναι στο δρόμο να υποβάλει αίτηση για πτώχευση(άρθρο 99). Οκτώ εκατοντάδες άνθρωποι θα είναι χωρίς δουλειά. το προσωπικό έχει να καταβάλλεται για τέσσερις μήνες.
Χαρτοποιίας Diana υπέβαλε αίτηση πτώχευσης δική του χθες. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει καμία αμοιβή από δύο μήνες.
Μια άλλη περίπτωση pedophili ένα σοκ στην κοινωνία του Ρεθύμνου, Κρήτης, μόλις μια εβδομάδα μετά από ένα άτομο συνελήφθη για κακοποίηση αγοριών. Στην τελευταία περίπτωση, ο άνδρας, 50, είναι επίσης ένας εκπαιδευτής με ένα σχολείο αγαπημένων για ανήλικα κορίτσια.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποφάνθηκε ότι τα δικαιώματα των παράνομων μεταναστών », βρίσκονται σε κίνδυνο στην Ελλάδα. Αναρωτιέμαι, όταν το ΕΔΑΔ θα αποφανθεί ότι τα δικαιώματα των Ελλήνων στην Ελλάδα είναι σε κίνδυνο επίσης.
πηγη.www.keeptalkinggreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου