Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΙΩΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.(βιντεο)

Προς τις αρχές της Μεταπολίτευσης εμφανίζονται κύκλοι οι οποίοι κατέχουν μετοχές και γνωρίζουν την ιστορία τους. Παρατηρούνται επαφές τρίτου τύπου με πολιτικά πρόσωπα.
Εμπλέκονται αντιπρόεδροι, πρόεδροι και υπουργοί, τραπεζίτες, παράγοντες και επιχειρηματίες.
Η άσχημη θέση που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας δεν οφείλεται στου Πολιτικούς που την κυβέρνησαν, αλλά στα στους προδότες ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και τους πουλημένους δημοσιογράφους που τους υπηρετούν! Οι ελάχιστες εξαιρέσεις που υπάρχουν επιβεβαιώνουν τον κανόνα!
Αυτοί είναι που δημιουργούν "εθνοπατέρες" και "σωτήρες" της Ελλάδας! Ακόμα και σήμερα προσπαθούν να μας πείσουν ότι η τρόικα θα μας σώσει. Γνωρίζουν την αλήθεια και μας την κρύβουν! Γνώριζαν ότι πίσω από την οικογένεια Παπανδρέου βρίσκονται οι Ρότσιλντ. Και αν δεν το γνώριζαν είναι άχρηστοι! Όλα τα Blogs στο διαδίκτυο "βουίζουν"! Δεν έχουν δικαιολογία!
Ούτε κι εμείς όμως έχουμε δικαιολογία! Με την δική μας ψήφο κυβερνά σήμερα το απαύγασμα της οικογένειας Παπανδρέου!Τσιμπήσαμε στο "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". Έπρεπε να πονέσει η τσέπη μας για να βγάλουμε τις παρωπίδες και να δούμε την αλήθεια. Βέβαια μεγάλη βοήθεια προσέφερε το διαδίκτυο και τα κινητά τηλέφωνα. Γι' αυτό προσπαθούν να βρουν τρόπους για να φιμώσουν κινητά τηλέφωνα και blogs!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ; ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.!!!

ΕΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΔΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
Η ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ Η ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΟΥΣΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου