Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΛΟΥ ΤΟΥΡΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011


Αλλεργία μου είναι επάνω ενάντια άσχημα νέα, αρνητικά οικονομικά μεγέθη, οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν, κυβερνητική αδράνεια, την κοινωνική αδικία, τη συλλογική δυστυχία και τα προσωπικά δράματα.Αναρωτιέμαι πόσο περισσότερο μπορώ να πάρω και για πόσο καιρό ... Δεν έχει σημασία σε ποια πλευρά θα στρίψετε στην απαισιοδοξία, απελπισία και μια δύσκολη καθημερινή ζωή είναι στις ... Μια μόνιμη αγώνα. Τόσο σκληρά. Η λιτότητα δεν προσφέρει την ευκαιρία ακόμη και να κάνετε ένα διάλειμμα για τα Χριστούγεννα.
Νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις είναι στο δρόμο, το πέμπτο ct εντός ενός έτους.Είναι χρήματα των συνταξιούχων έχουν πληρώσει εκ των προτέρων. Τώρα το κράτος να τους βάζει στις τσέπες του.
Το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα με στόχο να φέρει έσοδα € 3.600.000.000 από Μάρτιος 2012 πηγαίνει από το αργό μέχρι πιο αργά. Οι υποσχέσεις γίνονται για να της τρόικας, οι υποσχέσεις δεν τηρούνται. Η κυβέρνηση επέλεξε, αντί να «θυσιάσει» τους ιδιοκτήτες των φορτηγών και των οχημάτων των καυσίμων και θα ανοίξει το επάγγελμα από την 1.1.12. Να περιμένουμε ενέργειες διαμαρτυρίας; Δεν έχω ιδέα ακόμα.
Ελληνικά πολιτικά κόμματα πήραν κρατικά κεφάλαια ύψους € 655 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών.
Ο πλούτος των μελών του Κοινοβουλίου έχουν δημοσιοποιηθεί. Τα στοιχεία αναφέρονται στο έτος 2009. Δεκαπέντε βουλευτές είχαν αποσυρθεί περιουσιακών στοιχείων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, από 100K να 400K ευρώ. Εννέα από αυτούς πρόκειται να τεθεί το ερώτημα αν έχουν στείλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό.
Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είπε ότι «το μνημόνιο συμφωνίας [συμβάσεως δανείου] θα πρέπει να είχαν αποφευχθεί ή με διαπραγμάτευση με έναν καλύτερο τρόπο. "
Υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει δημοσιονομικούς στόχους της για το 2011 . Τόνισε ότι δεν θα υπάρχει επιστροφή φόρου έως το τέλος του έτους. Το μέτρο αυτό αφορά κυρίως τις επιστροφές ΦΠΑ.
Το ένα μετά το άλλο τα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας κλείσουν. Μέσα σε ένα χρόνο, 18 ξενοδοχεία στείλει δεκάδες εργαζόμενοι στο σπίτι , αφήνοντας οικογένειες χωρίς εισόδημα.
Υπάρχει μια πλήρη σύγχυση ως προς το πόσοι άνθρωποι έχουν καταβάλει το φόρο ακίνητης περιουσίας έκτακτης ανάγκης . Την ημέρα που θα διαβάσετε, ο στόχος των εσόδων έχει χαθεί, την επόμενη μέρα ότι έχει επιτευχθεί. Είναι αυτό απλά ένα επικοινωνιακό τρικ για να πείσουν εκείνους που αρνούνται να πληρώσουν για να κάνουν το καθήκον τους; Πιθανή ...
Ένας νέος κατάλογος των οφειλετών είναι στα χέρια των Μονάδων Οικονομικών Εγκλημάτων (ΣΔΟΕ) του Υπουργείου Οικονομικών. Όλοι μαζί κατέχουν το κράτος 100 εκατ. ευρώ. Δεν χρειάζεται να έχουν οι κατάλογοι και να προχωρήσει σε συλλήψεις, όταν οι οφειλέτες πηγαίνουν ελεύθερη με εγγύηση και ποτέ δεν πληρώνουν ούτε ένα λεπτό. Η φοροδιαφυγή είναι ένα μόνιμο πρόβλημα και χωρίς πολιτική βούληση δεν θα υπάρξει λύση.
Η έλλειψη υλικού αμαρτία η κρατικά νοσοκομεία είναι τεράστιες, για άλλη μια φορά. Οι γιατροί μιλούν για ελλείψεις ακόμα και σε φθηνά υλικά, όπως σύριγγες και γάζες. Τα προβλήματα που έχει να κάνει με το εμπάργκο των προμηθευτών λόγω των χρεών του κράτους.
Όλο και περισσότεροι Έλληνες φαίνεται να πιστεύουν ότι ζούμε σε μια τριτοκοσμική χώρα.Τουλάχιστον όλο και περισσότερο τη μεσαία τάξη τους φίλους μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου