Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ.*Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ*!!!ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ;;;

«Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και για το μέλλον του και πρέπει να φύγει το γρηγορότερο. Τον κ. Παπανδρέου δεν τον θέλουν ούτε οι βουλευτές του» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε εκλογές, «για να παμε από το χάος του κ. Παπανδρέου στη δημοκρατική σταθερότητα».

«Δεν ζητούμε εκλογές μόνον επειδή κυριαρχεί μία αδιαμφισβήτητη δυσαρμονία λαού – κυβέρνησης, αλλά και γιατί παραμονεύουν κίνδυνοι για τον τόπο» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

«Ο κ. Παπανδρέου μιλάει για εκτροπή χωρίς ντροπή (...) όταν θέτεις πολλαπλά διλήμματα κανείς εκβιασμό, όταν εκβιάζεις δεν καλείς το λαό να εκφραστεί» τόνισε.

«Όλα πια είναι στον αέρα η κυβέρνηση έφερε μια συμφωνία που έσπευσε να την ακυρώσει λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα» σημείωσε για τη νέα δανειακή σύμβαση. Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε δε "τυχοδιώκτη" τον κ. Παπανδρέου και διχαστικό το δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ «δεν έδωσα καμία υπόσχεση που δεν μπορώ να τιμήσω. Η μόνη υπόσχεση που έχω δώσει είναι για τους συνταξιούχους και τους πολύτεκνους και τίποτε άλλο».

Τη διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών ζήτησε και ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή. «Οι πρόωρες εκλογές θα οδηγήσουν σε αυτοδυναμία της ΝΔ» εκτίμησε.

Ο βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για το δημοψήφισμα, τονίζοντας ότι «από τη Δευτέρα το βράδυ δεν έχουμε πρωθυπουργό, για άλλη μία φορά προσπάθησε να εκχωρήσει τις αρμοδιότητές του και τη Δευτέρα έριξε την ευθύνη στους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου