Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ *ΕΛΑΙΩΝΑ* ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Έπεσαν οι υπογραφές από την κυβέρνηση του μνημονίου! Την άνοιξη θα λειτουργήσει η επίσημη έδρα των ισλαμιστών λαθρομεταναστών!
Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του προσωρινού τεμένους στον Ελαιώνα Αττικής για τους… απρόσκλητους, από τον Ελληνικό λαό, μουσουλμάνους, λαθραίους εποίκους της χώρας μας. Ως γνωστόν, θα χρησιμοποιηθεί το ήδη υπάρχον κτίριο που βρίσκεται στους χώρους του ΠΝ στον Ελαιώνα, το οποίο θα μετασκευαστεί.
Το κόστος αυτής της κατασκευής θα φτάσει το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ το κανονικό τέμενος θα κατασκευαστεί αργότερα, λόγω της οικονομικής στενότητας, όταν δηλαδή η επερχόμενη, «εθνικής σωτηρίας», μνημονιακή κυβερνητική κλίκα (είτε της «νέας» Νουδούλας είτε του τζογαδόρου Γιωργάκη, ουδεμία σημασία έχει) θα έχει ξεπουλήσει τα πάντα στο βωμό των σιωνιστών τοκογλύφων. Το τέμενος θα παραχωρηθεί δωρεάν στο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών», ενώ θα λειτουργεί… υπό την εποπτεία του υπουργείου Παιδείας. Υπενθυμίζεται ότι οι δαπάνες μετασκευής θα βαρύνουν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της ίδιας… παράγκας-υπουργείου «(ανθ)ελληνικής παιδείας-ανύπαρκτης μάθησης και αλλότριων θρησκευμάτων». Της διοικούσης, από τις γνωστές κκ. Hanna Διαμαντοπούλου και Φώφης Γεννηματά, παράγκας, η οποία κόπτεται για την ταχύτατη εξυπηρέτηση των μουσουλμάνων εισβολέων στην Πατρίδα μας. Όσο για την έλλειψη σχολικών συγγραμμάτων και πετρελαίου θέρμανσης στα ελληνικά σχολεία; Ε, μην τα θέλεις και όλα δικά σου, αχάριστε φορολογούμενε και λιμοκτονούντα λαουτζίκε… Σκασμός! Ντροπής πράματα!
Προβατα ξυπνατε ανατροπη η μονη λυση εκλογες για αμεση δημοκρατια και
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου