Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Σήκωσαν σούπερ μάρκετ, τα μοίρασαν στη λαϊκή.!!!

Μπήκαν στο υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στη Χαριλάου Τρικούπη, γέμισαν καλάθια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, πέρασαν από τα ταμεία χωρίς να πληρώσουν και στη συνέχεια πήγαν στη λαϊκή αγορά της οδού Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια και τα μοίρασαν σε πολίτες, κυρίως συνταξιούχους.

Μαζί με αυτά αναρχικοί-αντιεξουσιαστές, που προχώρησαν το Σάββατο σε νέα απαλλοτρίωση προϊόντων, πέταξαν και φέιγ βολάν, τα οποία ανέγραφαν «Τα πλούτη του, το αίμα μας», «Απαλλοτρίωση του κεφαλαίου παντού».

Στο κείμενο για την ενέργειά τους, το οποίο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα αντιπληροφόρησης Athens.indymedia.org, αναφέρουν ότι οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν θετικά με τη δράση τους και πήραν τα προϊόντα. Μόνη αρνητική αντίδραση ήταν -όπως αναφέρουν- υπαλλήλου του σούπερ μάρκετ «η οποία κατά την αποχώρησή τους φώναζε "ντροπή σας"». «Ντροπή, υπάλληλε, και κάθε υπάλληλε, είναι αυτή που θα έπρεπε να αισθάνονται οι κεφαλαιοκράτες αφεντικά που πλουτίζουν και ζουν το "όνειρό τους" εις βάρος ανθρώπων που ζουν καθημερινά τον εφιάλτη της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο», απαντούν.

πηγη.http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου