Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Προτασεις και...........

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και θα ζήσουμε πράγματα και καταστάσεις που θα είναι πρωτόγνωρες για εμάς και τις οικογένειες μας. Θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μία γροθιά γιατί οι σωτήρες πέθαναν και οι αγώνες που θα δοθούν θα πρέπει να είναι συλλογικοί. Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και τι προτάσεις κάνουμε διότι άλλα λάθη δεν δικαιολογούνται να ξαναγίνουν. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Όταν δεν ξέρουμε που μπορούν να μας οδηγήσουν οι προτάσεις αυτές και οι συνέπειες που μπορεί να έχουν τότε καλύτερα να μην τις κάνουμε .Και το βασικότερο απ΄ όλα θα πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά τους ανθρώπους που τις κάνουν και σε τι αποβλέπουν γιατί είναι πολύ εύκολο στο πανικό και στην απογοήτευση που βρισκόμαστε να παρασυρθούμε σε μεγαλύτερα λάθη. Να ξέρετε πολλοί ποντάρουν στο πεσμένο ηθικό μας ώστε να μας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους λές και αυτοί θα σωθούν.
Να είστε σίγουροι ότι θα γίνω ποιο συγκεκριμένος όταν οι καταστάσεις το απαιτήσουν, αν οι επιπολαιότητες ορισμένων φωστήρων γίνουν ποιο επικίνδυνες.
Θερμή παράκληση ότι διαβάζετε και ότι ακούτε να το επεξεργάζεστε και να το αναλύετε πολύ καλά προτού πάρετε οποιαδήποτε θέση .ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου