Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Angela Merkel: ΘΕΛΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.


Ξεκάθαρη είναι πλέον η στάση της Γερμανίας για την έκτη δόση προς την Ελλάδα, με την Καγκελάριο Angela Merkel να διαμηνύει από την γερμανική Bundestag, ότι «χρειάζονται γραπτές δεσμεύσεις των ελληνικών κομμάτων για την επόμενη δόση βοήθειας».

Η Γερμανίδα Καγκελάριος τόνισε πως οι προϋποθέσεις για την απελευθέρωση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί.

Επίσης, δήλωσε ότι ο ρόλος της ΕΚΤ δεν πρέπει να αλλάξει, «και αυτός είναι η νομισματική σταθερότητα».

Σε ό,τι αφορά στα ευρωομόλογα, δήλωσε πως «η πρόταση της Κομισιόν για ευρωομόλογα έρχεται σε ακατάλληλη στιγμή», καθώς και ότι «τα ελλείμματα της ευρωζώνης δεν θα λυθούν με τη συγκεντροποίηση του χρέους».
«Θεωρώ ότι είναι πολύ ανησυχητικό και ακατάλληλο το ότι σήμερα η Κομισιόν θα παρουσιάσει την πρότασή της για τα ευρωομόλογα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε πως το μήνυμα που θα δοθεί από την πρόταση αυτή, είναι ότι η συγκεντροποίηση του χρέους θα μπορούσε να επιδιορθώσει τα ελλείμματα στη δομή της ευρωπαϊκής νομισματικής ένωσης, κάτι που ωστόσο επέμενε ότι «δεν θα δουλέψει».
Υποστήριξε δε στην ομιλία της, ότι χρειάζεται μια αλλαγή στη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να διασφαλίσει ότι θα τηρηθούν οι κανόνες σταθερότητας.

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου