Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Βρήκε μαζεμένους τους βουλευτές της Λακωνίας στην παρέλαση, και τους τα έχωσε κανονικά...

Αρκετοί ήταν αυτοί που φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών, κάνοντας λόγο για νέα κατοχή και για την χαμένη μας ανεξαρτησία, για προδότες κλπ., όταν στο βάθρο που κάθονται οι επίσημοι στη Σπάρτη στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, εμφανίστηκαν οι βουλευτές του νομού.

Ένας από αυτούς, βρήκε το θάρρος και τους αντιμετώπισε πρόσωπο με πρόσωπο, απευθύνοντάς τους δριμύ κατήγορο, τόσο για την οικονομική κατάσταση της χώρας, όσο και για την προσωπική του επιχείρηση όπου του ζήτησαν, όπως είπε, χιλιάδες ευρώ μίζες για να πάρει την σχετική άδεια.

Ο λόγος για τον γιατρό Δημήτρη Αλειφερόπουλο (αδελφό της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Αληφέρη), ο οποίος διατηρούσε στη Σπάρτη ιδιωτική επιχείρηση, με μαγνητικό τομογράφο και άλλες ιατρικές ειδικότητες.

Ο κ. Αλειφερόπουλος μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά στους βουλευτές της Λακωνίας:

"Σας κατήγγειλα ότι μου ζήτησαν μίζες πολλών χιλιάδων ευρώ για να μου δώσουν μία άδεια. Μια άδεια που ο νόμος την επέτρεπε. Και την επέτρεπε και εφαρμόστηκε αυτός ο νόμος σε 18 νομούς της Ελλάδας. Μόνο στο νομό της Λακωνίας δεν μπορούσε να εφαρμοστεί αυτός ο νόμος. Θρέψατε ένα κράτος διεφθαρμένων. Το υπηρετήσατε και το υπηρετείτε. Οι πατεράδες μας, 70 χρόνια πριν έγραφαν ιστορίες δόξας. Ευνουχίσατε την πατρίδα, την βάλατε σε επιτήρηση, είστε διεφθαρμένοι πολιτικά και γι' αυτό βγήκα ενώπιο όλων να το πω".

Τα λόγια αυτά άφησαν "κάγκελο" τους βουλευτές, χωρίς αντίδραση, ενώ απέσπασαν το χειροκρότημα του κόσμου και τις περεταίρω αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών.

πηγη.http://www.apela.gr/apela117-556.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου