Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ.Η ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΘΑ ΕΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ.




Τελικά τι ράτσα πολιτικούς έχουμε;

Πόσο ανόητοι, ή πόσο παραδόπιστοι μπορεί να είναι οι πολιτικοί μας όταν δεν βλέπουν ή δεν θέλουν ναδουν αυτό που βλέπει και ο αδαής πολίτης.

Πως είναι δυνατόν να παραβλέπουν ότι τους εκμεταλλεύονταιξύπνιοικαιροσκόποι που πρώτα τους αναγκάζουν να παίζουνθέατρο και στην συνέχεια να ψηφίζουν νομούς και να στηρίζουν κυβερνητικές αποφάσεις οι οποίες συνιστούν εσχάτηπροδοσία κατά της εμπιστοσύνης των Ελλήνων ψηφοφόρων τους;
Ωστόσο πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν φέρουν μόνον πολιτική ευθύνη ως ενεργούντες εναντία στην θέληση τωνπολλών, εξυπηρετώντας τα σχεδία των λίγων.

Με την υποταγή τους στις εντολές σύγχρονων καισάρων έχουν βάψει τα χεριά τους με αίμα, αφού εξ αίτιαςτης ενδοτικότητας τους οδηγούν πολίτες στην αυτοκτονία, στον θάνατο λόγω αδυναμίας αντιμετώπισης τουκόστους θεραπείας, ενώ ο πνευματικός φόρτος και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης συνέπεια της αφόρητης πίεσης οδηγούν σεαύξηση των ατυχημάτων. Ήδη ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε πως τα τελευταία στατιστικάστοιχεία (από τους πέντε πρώτους μήνες του 2011 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι) δείχνουνσημαντική αύξηση αυτοκτονιών στην Ελλάδα, η οποία μπορεί και να αγγίζει το 40%(http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231129621).
Προκαλούν εντός και εκτός Βουλής, με τους θεατρινισμούς τους και με την εικόνα του οικονομικά αδικημένου πουπροσπαθούν να επιβάλλουν για τον εαυτό τους. Εξάλλου, η συντεχνιακή λογική τους είναι περισσότερο από εμφανής όσο καιη προσπάθεια τους να θωρακίζουν οικονομικά και νομικά τους εαυτούς τους.
Με αμοιβές που αθροιστικά φθάνουν και ίσως ξεπερνούν τις 8000€ μηνιαίως πλέον προνομίων, πλέον τουμισθολογικού κόστους των αποσπασμένων στα πολιτικά γραφεία τους υπάλληλων, με φρουρό και οδηγό,είναι σίγουρο ότι δεν είναι αδικημένοι. Και βεβαία τίθεται το ερώτημα: τι χρειάζεται άραγε το πολιτικόγραφείο αν όχι για την διατήρηση των πελατειακών σχέσεων με τους ψηφοφόρους;

Για παράδειγμα, για ποιον εξαιρετικό λόγο πρέπει οι φορολογούμενοι πολίτες να πληρώσουν 890.000€ για ετήσια έξοδα τουπολίτικου γραφείου του Β' Αντιπροέδρου κι υπουργού Οικονομικών Ε. Βενιζέλου που όμως δεν γνωρίζει από οικονομία; Γιαποιο λόγο επιβαρυνθήκαν οι Έλληνες με την αύξηση κατά 2 διςτων κρατικών εξόδων το πρώτο εξάμηνοτου 2011, την στιγμή που γίνεται σφαγή μισθών και συντάξεων;

Και τέλος με ποιο αντάλλαγμα διαφεύγουν της προσοχής της τρόικας και δεν τους ζητά δραστικέςπερικοπές;

Πρωταθλητές της σπατάλης οι υπουργοί, βολεύουν γύρω τους στρατιές συμβούλων αλλά και σπαταλούν το δημόσιο χρήμαχωρίς ντροπή.
Ωστόσο είναι η στιγμή να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον την στιγμή που οι ίδιοι και οι οικογένειες τους απολαμβάνουν τηνχλιδή ενός σαθρού πολίτικου συστήματος, η χωρά οδηγείται με ευθύνη τους στην καταστροφή και Έλληνες πεθαίνουν.
Δεν γίνεται πλέον δεκτή καμία δικαιολογία. Δεν γίνονται πιστευτές οι δήθεν αντιρρήσεις και μεγαλοστομίες!

Πρέπει να επιλέξουν. Είτε είναι με αυτούς οι όποιοι προτάσσουν το κέρδος εις βάρος της πατρίδας, είτετους πολεμάμε μαζί.

Είτε συνδιαλέγονται με το σύστημα, ενεργούν και ψηφίζουν εναντία στην θέληση του λαού, είτε παραιτούνται και γίνονταιλαός!
Ας μην ξεχνούν ότι τώρα μας χωρίζει με το πολιτικό σύστημα και το αίμα το όποιο διαρκώς πυκνώνει.
Εύχομαι να επικρατήσει η λογική τόσο στις αποφάσεις των πολίτικων όσο και στις αντιδράσεις των πολιτών. Ένα είναι βέβαιο!
Το ελατήριο έχει συμπιεστεί μέχρι τον πάτο του. Η εκτόνωση θα είναι απρόβλεπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου