Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ.ΘΕΜΑ*ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΟΧΗ*ΣΗΜΕΡΑ 23:15 ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ

Νέες αποκαλύψεις από την τηλεοπτική εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Ζούγκλα», η οποία θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ στις 23:15 από την τηλεοπτική συχνότητα του ALTER και θα αφορά στην υπόθεση της μετοχής της «Τράπεζας της Ανατολής».

Έλληνας επιχειρηματίας είναι δικαιούχος μετοχής της τράπεζας και μάλιστα σφραγισμένης, δηλαδή επικυρωμένης από χρηματιστηριακό γραφείο. Η επικύρωση πραγματοποιήθηκε το 1951, την περίοδο δηλαδή κατά την οποία η Εθνική Τράπεζα δήλωνε στους δικαιούχους πως οι μετοχές είτε έχουν ακυρωθεί είτε ότι η αξία τους έχει εκμηδενιστεί, είτε ότι έχουν παραγραφεί με την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της «Τράπεζας της Ανατολής», εκκαθάριση, ωστόσο, η οποία ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε με επίσημα έγγραφα από τη ΦΕΚ.

Στην εκπομπή θα παρέμβουν και ο πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «END», πρόκειται για την οργάνωση «Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει», ιατρός στις Η.Π.Α. κ. Λαμπράκης καθώς και ο δημοσιογράφος κ. Λασπόπουλος. Ο τελευταίος βρέθηκε να είναι μάρτυρας μιας απρόσμενης αποκάλυψης. Υπήρξε διαμεσολαβητής μεταξύ ενός ιδιώτη, δικαιούχου μετοχών, και της Τράπεζας. Η Τράπεζα του ζήτησε να εμφανιστεί επίσημα ο δικαιούχος με τις μετοχές. Ο δικαιούχος στη συνέχεια ενημέρωσε τον δημοσιογράφο πως τις εξαργύρωσε.

Η εξαργύρωση πραγματοποιήθηκε το 2006, πριν από μόλις 5 χρόνια. Η ιστορία αυτή ανατρέπει όλους τους επίσημους ισχυρισμούς των αρμοδίων φορέων περί εκμηδενισμού της αξίας των μετοχών ή όσα έχουν ειπωθεί περί ακύρωσής τους.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011, 17:17

ΠΗΓΗ.http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=398109&cid=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου