Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Ε ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.!!!

Με δημοσίευμα κόλαφο κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων στην Ελλάδα, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στην Ελλάδα, με τις καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, την άρνηση των ιδιοκτητών ταξί και άλλων κοινωνικών ομάδων, να δεχθούν την απελευθέρωση των επαγγελμάτων τους και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει στην παγκόσμια οικονομία η "ανευθυνότητα" της Ελλάδας.

«Υπάλληλοι του υπουργείου Μεταφορών, του υπουργείου Οικονομικών και Δικαιοσύνης, κυμάτιζαν ελληνικές σημαίες κάνοντας κατάληψη σε δημόσια κτήρια για να εμποδίζουν τους ελεγκτές της τρόικας να πλησιάσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις κινητοποιήσεις των απόστρατων στο υπουργείο Αμύνης. «Βετεράνοι των ενόπλων δυνάμεων εισέβαλαν στο Πεντάγωνο διαμαρτυρόμενοι για τις μειώσεις μισθών».

Το δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει στην κατακλείδα του πως «την ώρα που η Γερμανία και οι υπόλοιπες χώρες του ευρώ κάνουν το παν για να πείσουν τους ψηφοφόρους τους πως πρέπει να συνεχίσουν να βοηθούν την Ελλάδα, οι ίδιοι οι Έλληνες κάνουν το κάθε τι για να δείξουν πως δεν θέλουν τελικά να σωθούν»
πηγη.http://www.protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου