Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011Αγωνες στα ΛΟΓΙΑ
Συνάδελφοί δυστυχώς η εικόνα η σημερινή από την συγκέντρωση των εργαζομένων στα Μ.Μ.Μ. ήταν επιεικώς απαράδεκτη . Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία .Όσο και να μιλάμε για ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα Δεν αγωνιζόμαστε γι΄ αυτούς αλλά για τους ίδιους τους εαυτούς μας και τις οικογένειας μας. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας . Δεν μπορεί αυτό τον αγώνα να τον σηκώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Που είναι όλοι αυτοί οι επαναστάτες των γενικών συνελεύσεων; Νομίζει κανείς ότι πάμε στις συνελεύσεις κατακρίνουμε τους πάντες και τα πάντα και μετά τελείωσε ο αγώνας μας; Οι αγώνες έχουν θυσίες για να μην πω ανθρωποθυσίες και αν δεν υπάρχει συλλογική στήριξη και αντίσταση τότε θα έχουμε την σημερινή εικόνα και κάποιοι συνδικαλιστικοί κυβερνητικοί παράγοντες θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση γιατί θα έχουν πετύχει τον στόχο τους να μας διαλύσουν όπως έκαναν και με το συντονιστικό.
Σίγουρα ο αγώνας αυτός είναι πρωτόγνωρος για εμάς αλλά πρέπει να τον δώσουμε όποιο και να είναι το αποτέλεσμα Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ξεπουλήσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειες μας. Μπορεί να γίνομαι γραφικός αλλά αυτό θα το λέω πάντα όσο θα ζω. Όταν έχουμε δημιουργήσει οικογένειες και παιδιά δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ξεπουλήσουμε το μέλλον τους . Πρέπει πάση θυσία να αντισταθούμε με νύχια και με δόντια και με ότι άλλο μπορούμε στο αύριο που έρχεται χωρίς την θέληση μας αλλά δυστυχώς με την ανοχή και την αδράνεια μας και υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας.
Και να είστε σίγουροι ότι δεν θα κοιτάξει πράσινους , κόκκινους ,κίτρινους και μπλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου