Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 247 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΠ *ΔΕΗ*






ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17:00 ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΗ 12-10-2011 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙ

ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
ΕΚΑ ΠΑΜΕ ΓΣΕΕ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΜ ΗΤΑΝ ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΤΣΗΣ ΛΙΑΓΟΥΡΗΣ ΚΑΣΙΜΕΡΗΣ ΞΥΔΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ.

ΩΣΤΟΣΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ.

"Στη σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια που μπορεί να κοστίσουν ακριβά στη χώρα" δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, καλώντας άμεσα τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να αποχωρήσει από το κτήριο.

"Η στάση μας δεν περιέχει έλλειμμα πατριωτισμού αλλά περίσσευμα κοινωνικής ευαισθησίας" υποστήριξε από την πλευρά του για την ακτιβιστική ενέργεια της ΓΕΝΟΠ ο πρόεδρος της συνδικαλιστικής οργάνωσης Νίκος Φωτόπουλος.

Πάντως, σύμφωνα με κύκλους της διοίκησης της ΔΕΗ η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να εκδοθούν οι λογαριασμοί με άλλο τρόπο. Η ΔΕΗ έχει προειδοποιήσει με διακοπή σύνδεσηςόσους δεν καταβάλουν το ειδικό τέλος.

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ.!!!

1 σχόλιο:

aperigraftos είπε...

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΤΩΡΑ!!!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ Εγινε κατάληψη, από την ΓΕΝΟΠ, το ΕΚΑ, ΓΣΕΕ συνδικαλιστές και εργαζόμενους, Πειραιώς 247 στα γραφεία του μηχανογραφικού της ΔΕΗ (εκεί όπου τυπώνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με τα χαράτσια). Είναι στο ύψος Μοσχάτου, απέναντι από τον "Ελληνικό Κόσμο". ΖΗΤΑΝΕ να κατέβει ΑΜΕΣΑ κόσμος τώρα!!!! Οι συνδικαλιστές δηλώνουν ότι θα παραμείνουν όσο χρειαστεί προκειμένου να αναστείλουν την έκδοση των λογαριασμών

Δημοσίευση σχολίου