Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Έδιωξαν την τρόικα από το υπουργείο Οικονομικών οι εργαζόμενοι!

Την είσοδο των επικεφαλής της τρόικας στουπουργείο Οικονομικών εμπόδισαν πριν λίγη ώρα οι εργαζόμενοι του Δημοσίου που έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από το υπουργείο. Παράλληλα, καταλήψεις σταπερισσότερα υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες, στην Αθήνα, πραγματοποιούν σήμερα συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίες και Σύλλογοι εργαζομένων, σε ένδειξη αντίδρασης στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.

Όπως ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ, καταλήψεις ήδη πραγματοποιούνται στα υπουργεία Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, Δικαιοσύνης, Κοινωνικής Ασφάλισης, Υγείας , Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Γεωργίας. Στα υπόλοιπα υπουργεία οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συνελεύσεις, με αντικείμενο τη λήψη απόφασης σχετικά με την πραγματοποίηση καταλήψεων.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών απαγόρευσαν την είσοδο στον διευθυντή του γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως υποστηρίζει η ΑΔΕΔΥ, «οι καταλήψεις πραγματοποιούνται σήμερα που επανέρχεται η τρόικα στη χώρα μας και μπροστά στα νέα βάρβαρα μέτρα που αποφασίστηκαν και αποφασίζονται για παραπέρα μείωση εισοδημάτων, το νέο μισθολόγιο - φτωχολόγιο, τα νέα φορολογικά χαράτσια και μαζικές απολύσεις ακόμα και από το στενό δημόσιο τομέα».

Συγκεντρώσεις επίσης υπάρχουν στο παράρτημα του υπουργείου Εργασίας, στην πλατεία Κλαυθμώνος (50 άτομα), στο Αγροτικής Ανάπτυξης (10 άτομα) και στο Γενικό Λογιστήριο (30 άτομα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου