Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ.ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΥΣ.


Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Υποδομών κ. Γιάννη Ραγκούση εξαπόλυσε την Δευτέρα το απόγευμα ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος, στέλνοντας παράλληλα σαφή προειδοποίηση προς την κυβέρνηση εάν συνυπογράψει τις ρυθμίσεις που έχουν διαρρεύσει.

«Θα έχουμε άσχημες εξελίξεις εάν υπάρξουν λάθος αποφάσεις αύριο από την κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το σχέδιο για την απελευθέρωση αναμένεται να περάσει την Τρίτη από το υπουργικό συμβούλιο, και θα αποτελέσει το βαρόμετρο στις κινητοποιήσεις του κλάδου.

Ο κ. Λυμπερόπουλος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον υπουργό «αγράμματο, ύπουλο και αφελή» σημειώνοντας ότι εφόσον περάσουν οι προτάσεις του η ρύθμιση θα είναι αντισυνταγματική καθώς προβλέπει απελευθέρωση χωρίς κανόνες.

Σχετικά μάλιστα με τα πρόστιμα τα οποία προτίθεται να επιβάλει το υπουργείο σε όσους μεταβίβασαν άδειες ταξί τα τελευταία χρόνια και δε δήλωσαν όλο το ποσό, ανέφερε ότι οι μεταβιβάσεις ορίζονται με υπουργικές αποφάσεις και ως εκ τούτου αυτό που επιθυμεί το υπουργείο να περάσει με το σχέδιο νόμου, είναι παράνομο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ ο κ. Ραγκούσης υπηρετεί συμφέροντα τα οποία δεν δίστασε να κατονομάσει λέγοντας ότι συνομιλεί τακτικά με τους επιχειρηματίες του τουρισμού στους οποίους «σκοπεύει να εκχωρήσει όλο το μεταφορικό έργο».

ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου