Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ελεγχόμενη χρεοκοπία και “κούρεμα” 50%

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “prionokordela.gr”, σε λίγες ώρες, ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνάντησή του με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Τρόικα, Πολ Τόμσεν, αλλά και κατά τις συναντήσεις του με κορυφαίους τραπεζίτες στην Ουάσινγκτον, θα “κλειδώσει” την ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, με ταυτόχρονο “κούρεμα” της τάξης του 50%!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η επιλογή κρίθηκε ως η πλέον “συμφέρουσα” για την Ελλάδα και τους δανειστές, καθώς το πρόγραμμα σταθερότητας δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, ενώ και η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όριά της. Τις όποιες συμφωνίες Βενιζέλου στην Ουάσινγκτον αναμένεται να επισφραγίσει και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη συνάντησή του την Τρίτη στη Γερμανία με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Τα τηλέφωνα μεταξύ κορυφαίων υπουργών έχουν πάρει φωτιά, ενώ έχουν αρχίσει και διαδικασίες “ενημέρωσης” των εμπλεκομένων φορέων. Η “ελεγχόμενη πτώχευση” ήταν εδώ και εβδομάδες στο τραπέζι των συζητήσεων, ενώ κανείς δε μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο μίας “άτακτης χρεοκοπίας”, γεγονός που θα τίναζε το πανευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα στον αέρα…

πηγη.http://www.prionokordela.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου