Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΙΚΟΣ!!!ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΗ-ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, 21-09-11


Περνώντας μέσα από την αγορά της Καλλιθέας, έμπαιναν στα καταστήματα, μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια και καλούσαν τους περαστικούς να ενωθούν μαζί τους. «Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε;» ρωτούσαν κάποιοι. Ορισμένοι συνταξιούχοι σηκώθηκαν από τα παγκάκια και τους ακολούθησαν. Οπως και αρκετοί περαστικοί. Ακόμη και μαθητές βγήκαν από το Γυμνάσιο-Λύκειο, που τελεί υπό κατάληψη, κι έσμιξαν με την πορεία. Ανάμεσά τους κι ένας μαθητής με πατερίτσες, ο οποίος κράτησε και τη σημαία.

Ακολούθησε συμβολική κατάληψη στις δύο εφορίες (Α’ και Β’) της Καλλιθέας. Αμίλητοι οι εφοριακοί («Εμείς τη δουλειά μας κάνουμε») έπαιρναν το ενημερωτικό φυλλάδιο. Τα μέλη του κινήματος καλούσαν τους πολίτες να μην πληρώσουν «το χαράτσι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου», ενημέρωναν ότι διοργανώνουν ομάδες περιφρούρησης για να μην τους κόψουν το ρεύμα, προσθέτοντας ότι θ’ ακολουθήσουν κινητοποιήσεις σε κάθε γειτονιά.

Ο Βασ. Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω», θα πει: «Πάμε στις γειτονιές λέγοντας στον κόσμο ότι αν δεν πληρώσει κανείς, δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις. Με τη συμμετοχή όλων λύνονται τα προβλήματα. Οι πολίτες εκφράζουν την αγανάκτησή τους. Σ’ εμάς απευθύνονται ακόμα και εργατικά κέντρα. Ενωθήκαμε και με το κίνημα των πλατειών. Δεν είμαστε κίνημα διαμαρτυρίας. Η εποχή της αθωότητας πέρασε»

ΠΗΓΗ.http://www.tsantiri.gr

1 σχόλιο:

aperigraftos είπε...

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.!!!

Δημοσίευση σχολίου