Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Συνεχίζονται οι προπηλακισμοί βουλευτών.Παντου σε ολη την Ελλαδα.!!!


Στη Θεσσαλονίκη, όλα ξεκίνησαν αργά χθες το βράδυ. Ομάδα 100 περίπου αγανακτισμένων, συγκεντρώθηκε στο Λευκό Πύργο και έκανε πορεία προς τα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ της πόλης. Οι αγανακτισμένοι πέρασαν από τα πολιτικά γραφεία της κ.Καϊλή, του κ.Βενιζέλου, του κ.Μαγκριώτη, του κ.Καστανίδη και του κ.Βούγια.

Οι αγανακτισμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και πριν φύγουν τοιχοκολλούσαν μια αφίσα, που στη μέση είχε τη φωτογραφία του κάθε πολιτικού και σε όλες τις περιπτώσεις έγραφε, στο πάνω μερος: ''Καταζητείται για εσχάτη προδοσία'' και από κάτω, ''Αμοιβή άμεση δημοκρατία''.
Αφίσες με τις φωτογραφίες των τεσσάρων βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και των δύο βουλευτών της ΝΔ κυκλοφόρησαν στην Πάτρα, οι οποίες φέρουν τον τίτλο "κρίνονται ένοχοι". Στην αφίσα με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αναγράφεται ότι: "κρίνονται ένοχοι επειδή ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, προδίδοντας την βούληση των πολιτών και οδηγώντας τη χώρα σε νέα κατοχή".

Σε άλλη αφίσα, με τις φωτογραφίες των βουλευτών της ΝΔ, αναγράφεται ότι: "κρίνονται ένοχοι, επειδή ψήφισαν την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας, προδίδοντας την λαϊκή βούληση".

Στο κάτω μέρος και των δυο αφισών υπάρχει αναφορά στις οικογένειες των έξι βουλευτών, που όπως αναγράφεται, "κρίνονται συνένοχες", σημειώνοντας ότι "αντιθέτως με την κόρη του βουλευτή Κουρουπλή, οι οικογένειες των παραπάνω, βολεμένες στα προνόμια της βουλευτικής ιδιότητας, δέχθηκαν παθητικά την προδοσία της λαϊκής βούλησης".
Ομάδα ατόμων, κυρίως εκπρόσωποι του κλάδου αυτοκινητιστών, εισέβαλε την Τετάρτη σε αίθουσα στη Ρόδο, όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Οι περίπου 50 εισβολείς επιτέθηκαν φραστικά εναντίον στελεχών του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής, Γιώργο Πόκκια, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.

Στην αίθουσα ήταν παρών και ο γενικός γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρης Χαλκιώτης.

Λίγο μετά, οι εισβολείς αποχώρησαν από την αίθουσα και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά, με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας.

Αντιπροσωπεία των εκπροσώπων των αυτοκινητιστών συναντήθηκε στη συνέχεια με τον κ. Χαλκιώτη και του εξέφρασε τις αντιρρήσεις του κλάδου για την απελευθέρωση του επαγγέλματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου