Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Άγριος καυγάς Ρέππα – Γιαννακοπούλου


Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου και τον υπουργό Μεταφορών Δημήτρη Ρέππα για το ενδεχόμενο μετατροπής του αεροδρομίου της Τρίπολης σε πολιτικό. Το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Υποδομών σε ανακοίνωσή του σημείωνε πως σε συνομιλία του με τη βουλευτή της έκανε γνωστό ότι «το θέμα του αεροδρομίου της Τρίπολης, είναι θέμα μελέτης και πρότασης από την αρμόδια υπηρεσία, που είναι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας».

Η Ν. Γιαννακοπούλου αντέδρασε έντονα καταθέτοντας και ερώτηση στη Βουλή, στην οποία εξαπολύει επίθεση κατά του κ. Ρέππα. Μεταξύ άλλων εκφράζει «μεγάλη απορία κι έκπληξη» για την ανακοίνωση του υπουργού Υποδομών, με την οποία «ανασκευάζει» όσα, όπως υποστηρίζει, της είχε αναφέρει ο κ. Ρέππας το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σχετικά με τη μη λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη.

«Η αναδίπλωση του κ. Ρέππα, προφανώς εκφράζει την πολιτική σχολή που πρεσβεύει ότι «άλλα λέμε στη Μεσσηνία και άλλα στην Αρκαδία» για το ίδιο θέμα. Εγώ δεν έχω τελειώσει αυτήν τη «σχολή», ούτε ενστερνίζομαι τις πρακτικές της. Λυπάμαι, δε, γιατί τέτοιου είδους τερτίπια, έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς σε αναξιοπιστία», υποστηρίζει η βουλευτής.

Απαντώντας το υπουργείο Υποδομών, πέρασε στην αντεπίθεση:

«Καλό είναι να μιλούμε λιγότερο και να δουλεύουμε περισσότερο. Αλλωστε, το δημόσιο πολιτικό ήθος κατακτάται με πράξεις, όχι με λόγια. Κι αυτό το ήθος είναι εύκολα αντιληπτό αν κάποιος το διαθέτει ή όχι».

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι σήμερα το πρωί εκδόθηκε δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο: «Το θέμα του αεροδρομίου της Τρίπολης, ο Δημήτρης Ρέππας το έθεσε πρώτος εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό το θέμα παραμένει. Ως αρμόδιος υπουργός δεν πρόκειται να το χειριστεί με τρόπο επιπόλαιο για τη δημιουργία εντυπώσεων. Έχει αποδείξει ότι οι εντυπώσεις δεν τον ενδιαφέρουν. Όλα εξαρτώνται από τη μελέτη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και το ενδιαφέρον ιδιωτών επενδυτών. Το κράτος δεν πρόκειται να διαθέσει πόρους, ιδίως αυτήν την περίοδο για ένα ακόμη αεροδρόμιο. Έχει κάθε συμφέρον όμως, να αξιοποιήσει τα δικαιώματά του σε αυτή τη σημαντική υποδομή, προσελκύοντας ιδιωτικά κεφάλαια και αξιόπιστους επενδυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου