Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΣΠΙΘΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΜΠΟΥΤΑΡΗ Ο ΜΙΚΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.ΕΣΥ;;;ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ.


ΜΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.


ΓΙΑ ..ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο Κ.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!-ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΛ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ΄΄

Δεν καταλαβαίνω ..αυτά τα νταηλίκια΄΄ ,σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, απαντώντας στην εμμονή του Μίκη Θεοδωράκη να πραγματοποιήσει την αυριανή συγκέντρωση του, για τις συνέπειες των μέτρων λιτότητας της Κυβέρνησης, στην Πλατεία Αριστοτέλους για την οποία έλαβε απο το Δήμο απορριπτική απάντηση.Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή ΄΄Κοινωνία Ωρα Μega΄΄ ο κ. Μπουτάρης διευκρίνησε, ότι έχει παρθεί απόφαση απο το δημοστικό συμβούλιο η πλατεία Αριστοτέλους να μην παραχωρείται για πολιτικές συγκεντρώσεις καθώς δημιούργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα και ταλαιπωρούνται οι Θεσσαλονικείς...δεν μπορούμε καταλύουμε την έννομη τάξη ΄΄υπογράμμισε .

΄Αραγε πόσο πίσω μας γυρίζουν τα λεγόμενα του κ. Μπουτάρη;Ξυμνάνε μνήμες που δεν θέλουμε ..αναφερθούμε!

Για πολιτικές σκοπιμότητες μιλά η πλευρά του Μίκη Θεοδωράκη Την πρόθεσή του να προχωρήσει σε συμβολική κατάληψη της πλατείας Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε το πρωί της Τετάρτης ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό την κεντρική πλατεία της πόλης.

«Θα καθίσει σε μία καρέκλα στο κέντρο της πλατείας σήμερα το απόγευμα» δήλωσαν χαρακτηριστικά γνωστοί και φίλοι του, αλλά και παλιοί συναγωνιστές του από τη Θεσσαλονίκη.


Ο ίδιος ο Μίκης φέρεται από το περιβάλλον του αποφασισμένος να τοποθετήσει ένα κάθισμα στο κέντρο της πλατείας Αριστοτέλους το απόγευμα της Τετάρτης και να καθίσει, με στόχο να καταδείξει πως το κέντρο της Θεσσαλονίκης ανήκει στους πολίτες της. Άλλωστε, ο κ. Θεοδωράκης ήδη στη δημόσια δήλωσή του αναφέρθηκε στο παρελθόν κατά το οποίο η Θεσσαλονίκη κυρίως βρισκόταν στα χέρια του παρακράτους επί «Βασιλευόμενης Δημοκρατίας», δηλαδή αμέσως μετά τον Εμφύλιο αλλά και κατά τη δεκαετία του '60 όπου οι παρακρατικοί δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων της προοδευτικής παράταξης στην πόλη. Ο Μίκης, προφανώς, ήθελε να ανασύρει συλλογικές μνήμες από την δράση του παρακράτους στη συμπρωτεύουσα.

πηγη.http://www.agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου