Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ*ΚΕΡΑΤΕΑ*

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ Η ΣΠΙΘΑ ΑΝΑΨΕ ΦΛΟΓΑ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.

Εγκλώβισαν τους βουλευτές στη Βουλή.

Mετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας κατάφεραν να φύγουν οι βουλευτές από τη Βουλή
- Δημιούργησαν διάδρομο με κλούβες, περιπολικά και ομάδα ΔΙΑ για να φυγαδευτούν
- Άγρια γιουχαρίσματα κατά των πολιτικών την ώρα που έφευγαν από τη Βουλή
- Είχε προηγηθεί το ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια

Πρωτοφανές είναι αυτό που συμβαίνει στην Πλατεία Συντάγματος, καθώς μία καθημερινή ημέρα, περισσότεροι από 50.000 διαδηλωτές είναι στο Σύνταγμα και διαδηλώνουν κατά των πολιτικών, του μνημονίου και της άχαρης ζωής που καλούνται να ζήσουν από εδώ και πέρα.

Είναι τέτοιο το πλήθος του κόσμου, που όλοι οι δρόμοι στο κέντρο είναι κλειστοί από την Ομόνοια και πάνω και επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στους γύρω δρόμους. Μάλιστα, από το μεγάλο πλήθος, οι διαδηλωτές ξέφυγαν από την προσοχή των αστυνομικών και έκλεισε και η Βασιλίσσης Σοφίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι πολιτικοί να βγουν από τη Βουλή.

Μάλιστα, κάποιοι που προσπάθησαν να φύγουν από το κτίριο της Βουλής δεν μπόρεσαν και μάλιστα γιουχαρίστηκαν από τους χιλιάδες Αγανακτισμένους. Οι διαδηλωτές έξω από τις εισόδους της Βουλής έχουν αυξηθεί πολύ και έτσι οι υπηρεσίες ασφαλείας αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους βουλευτές και τα μέλη της κυβέρνησης μέσα από τον Εθνικό Κήπο.

Αλλά και αυτό το σχέδιο τελικά δεν καρποφόρησε από τον κλοιό των διαδηλωτών. Μάλιστα προς στιγμήν επικράτησε ένταση με τα ΜΑΤ να προσπαθούν να σηκώσουν από το δρόμο τους Αγανακτισμένους που είχαν καθίσει κάτω. Ευτυχώς, δεν προκλήθηκε γενικευμένη ένταση.

Τελικά, η αστυνομία κατάφερε να δημιουργήσει έναν διάδρομο από κλούβες, περιπολικά, άνδρες της ομάδας Δίας και έτσι φυγαδεύτηκαν όλοι οι πολιτικοί. Βέβαια κατά την έξοδό τους, ο κόσμος τους γιουχάριζε, φώναζε "κλέφτες κλέφτες" και μετα χέρια τους χτυπούσαν τα τζάμια των αυτοκινήτων.

http://www.youtube.com/watch?v=tvSrQTfbNmk&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου