Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

H σημερινή Ελλάδα και τα σημερινά Ελληνόπουλα


Με αφορμή τον ξεσηκωμό και την αφύπνιση των Ελλήνων την 25 Ματιου 2011 θα ήθελα σαν Ελληνόπουλο,σαν Ελληνας πολίτης,σαν Ελληνας φοιτητής να γράψω 2 λόγια για την σημερινή κατασταση που επικρατεί σαυτή τη χώρα.


H σημερινή Ελλάδα και τα σημερινά Ελληνόπουλα Σαυτή τη χώρα που έχει προδώσει το κάθε ελληνόπουλο,σαυτή τη χώρα που γύρισε την πλάτη της σαυτό αναγκάζοντας το να φύγει σε άλλους τόπους,σε ξένα μέρη χωρίς να νοιάζεται για το μέλλον του,χωρίς να του προσφέρει ζεστασιά και αγάπη παρά να το εγκαταλείπει.Φανταστείτε το σαν έναν πατέρα που απαρνείτε το παιδί του,του γυρνάει την πλάτη και το αφήνει στο έλεος ξένων χωρίς να νοιάζεται τι θα απογίνει,πως θα ζεί,πώς θα κοιμάται εκεί μακριά, αν θα μπορεί να επιβιώσει σε ενα μή οικείο κλίμα με "θετούς γονείς", αν θα κλαίει,αν θα γελάει αν θα του φέροντε σωστά,αν θα του φέροντε ανθρώπινα αν πολλα.Γιατί εμένα προσωπικά απο τα νεανικά μου χρόνια στο δημοτικό μου μάθανε ότι η Ελλαδα,η χώρα μου είναι η δεύτερη μητέρα μου,με μαθανε να την αγαπώ, στις σχολικές γιορτές με μάθανε να φωνάζω δυνατά:"ΨΩΜΙ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ".Αναρωτιέμαι ακόμα ομως,γιατί η μαμά πατρίδα με εγκατέλειψε γιατί μου γύρισε την πλάτη της;Γιατί έδιωξε και διώχνει τόσα ελληνόπουλα κάθε χρόνο στην Αγγλία,στη Γαλλία στην Γερμανία,στην Αμερική;Γιατί όσα ελληνόπουλα μένουνε στην Ελλάδα,σπουδάζουνε στην Ελλάδα κυριεύοντε απο φόβο,ανασφάλεια χαμηλή αυτοεκτίμηση, γιατί ενώ αγωνιστήκαν να σπουδάσουνε δουλεύουνε σε καφετέριες;
Για να μην πολυλογώ η σημερινή κατάντια των κυβερνούντων "ΠΡΟΔΩΣΕ" το ελληνόπουλο,προδωσε την Ελλάδα δεν την έκλεψε μονάχα.Γιατί το ελληνόπουλο δεν είναι μόνο οτι δεν κατέχει οικονομικούς πόρους να ζήσει.Δεν είναι μόνο αυτή η επίπτωση της σημερινής ζωής στο σπίτι της "μητερας μας".Είναι επίσης το ότι το σημερινό ελληνόπουλο δεν γνωρίζει τι εστί Ελληνας.
Δεν γνωρίζει απο που προέρχεται,δεν γνωρίζει την ιστορία του έθνους του,έχει χάσει κάθε επαφή με την ελληνική "ηθικη", με τον παραδοσιακό,αγαπητικό και μοναδικό τρόπο ζωής ενός Ελληνα που όλος ο πλανήτης ζήλευε ανέκαθεν.Το σημερινό ελληνόπουλο νοίαζεται μόνο για υλικές αξίες χωρίς καμία φιλοσοφία για τη ζωή,με μηδαμινά ποσοστά μόρφωσης,με ελάχιστη κριτική σκέψη.
Το σημερινό ελληνόπουλο έγινε ανήθικο για να επιβιώσει,έκλεψε και αυτο με τη σειρά του γιατί ΕΣΥ "μητερα" του μάθες να το κάνει αυτο.Εβρισε την αληθινή μητέρα του και πατέρα του στο σπίτι γιατι παλι εσυ δεν τού δωσες το σωστό παράδειγμα.
Εσύ "Μητερα" μετέτρεψες το ελληνόπουλο σε Ρομπότ στο οποίο μείωσες τις ικανότητες του με σκοπό να μπορείς να το ελέγχεις.
Εσύ "Μητέρα" με έκανες να πάψω να ελπίζω.Εγώ όπως και όλοι σου σταθήκαμε,σε σηκώσαμε ψηλα και εσυ μας πρόδωσες.
Δυστυχώς ο αγώνας ο σημερινός θα ναι πολύ δύσκολος.Διότι τα θύματα της προδωσίας στην ελλάδα ήταν πολλα και οι επιπτώσεις άλλες τόσες.Φρόντισαν να "κοιμήσουν" το ελληνόπουλο με διάφορους τρόπους με αποτέλεσμα σήμερα να μήν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται, να μήν μπορεί να αντιδράσει γιατι τα όπλα του,του τα έχουν πάρει με ύπουλο τρόπο χρόνια τωρα. Ειτε μέσω συνθηκών παιδείας, είτε μεσω συνθηκών εργασίας ειτέ μεσω άλλων κινήσεων.(ένα παράδειγμα είναι οι πλειοψηφία πολλών σημερινών φοιτητών που αντι να επαναστατήσουν σε όλο αυτο και να βγάλουν τους κλέφτες εξω απο τα ελληνικά πανεπιστήμια,βγάζουνε ταμπούρλα και φωνάζουν εκατοντάδες μαζι κομματικά συνθήματα υπέρ των κλεφτών).Αλλα όπως λένε οι παλιοί πώς πας στον πόλεμο χωρίς οπλα;Αφού και απο αυτά τα ελληνόπουλα τους τα πήρανε.Τους μετατρέψανε σε ρομποτ.
Αυτό το άρθρο θα θέλα να εστιάσει στους γονείς ειδικά όλων των νέων με σκοπό να βοηθήσουνε στην επαναγρύπνηση και αφύπνιση τους.
Γιατί είναι καιρός να βγάλουμε όλους τους εγωισμούς μας και να παραδεχτούμε οτι ολοι φταίξαμε στην κατάντια των σημερινών νέων.Μια φράση λέει με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.Και σείς αγαπητοί γονείς φταίξατε.Και σείς ανοίξατε την πόρτα στον κλέφτη και του είπατε ελα μπές.
Εσείς τον βάλατε μεσα στο σπίτι σας οπου κοιμόταν τα παιδια σας αθώα και ήσυχα.Εσείς τον ψηφίζατε μπάς και σας κάνει κάποια χάρη και βολέψει το παιδί σας.Απο τη σημερινή κατάσταση βλέπετε οτι πράξατε σωστά?Σώθηκε ο ένας και πεθάναν οι 100.Αραγε αυτό κάνανε κάποτε οι έλληνες της ιστορίας μας; Για ποια ιδανικά πολέμησαν;Για ποια ιδανικά σκοτωθήκανε;Για να σωθεί ο ένας και να αποθάνουν οι 100;Στο σημείο αυτο λυπάμαι αλλά αρμόζει η λέξη ΝΤΡΟΠΗ.
Φταίτε αλλά ποτέ δεν είναι αργά.Τουλάχιστον νοιαστείτε για τα παίδια σας με τον σωστό επιτέλους τρόπο.Νοιαστείτε και πράξτε σαν αυθεντικοί Ελληνες,σαν ήρωες.
Νοιαστείτε για όλον τον ελληνικό λαό και όχι μόνο για τους εαυτού σας.Αυτο μας έφαγε δυστυχώς και αυτο μας έφτασε και εδώ.Τα συμφέροντα.
Είναι καιρός το νεαρό ελληνόπουλο να ξεσηκωθεί απο την "χειμερία ναρκη".Γιατι μονο αυτό μπορεί να σώσει την ελλάδα και ότι απέμεινε απο αυτήν πλέον και είναι ΧΡΕΟΣ σας να βοηθήσετε.

Του Νίκου Καραντώνη του Αποστόλου
(φοιτητής πανεπιστημίου δυτικής ελλάδας)

1 σχόλιο:

χρηστος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Δημοσίευση σχολίου