Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τρεις δολοφόνοι - Τρεις μαχαιριές από πίσω


Πάλεψε να κρατηθεί ο 44χρονος αλλά δεν τα κατάφερε
- “Έχουν” τα πρόσωπα των δολοφόνων “on camera” οι αστυνομικοί
- Ενδείξεις για βορειοαφρικανούς
- Καρέ, καρέ τα 15 δευτερόλεπτα της στυγερής δολοφονίας

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί που έχουν αντιμετωπίσει εκατοντάδες υποθέσεις σοκαρίστηκαν βλέποντας τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. Μέσα σε 15 δευτερόλεπτα , όσο κράτησε η επίθεση και η εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου 44χρονου ένιωσαν και εκείνοι όπως όλη η Ελλάδα να τους πλημμυρίζουν αισθήματα οργής, αλλά και πόνου.
Στα πλάνα φαίνεται αρχικά ο άτυχος 44χρονος να προχωράει αμέριμνος κρατώντας την τσάντα που περιείχε την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε τις χαρούμενες στιγμές της γέννησης της κόρης του. Του τέταρτου παιδιού του.
Ξαφνικά στο “κάδρο” εμφανίζονται τρεις ακόμη άνδρες. Πέφτουν πάνω του και ενώ οι δύο προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν ο τρίτος αρχίζει να τραβάει την τσάντα.
Ο 44χρονος προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Και τότε δέχεται το πρώτο χτύπημα με μαχαίρι από πίσω.
Δυστυχώς ο 44χρονος συνεχίζει να αντιστέκεται και οι δράστες χωρίς κανέναν δισταγμό τον χτυπούν άλλες δυο φορές με το μαχαίρι στο σώμα και το λαιμό.
Ο άτυχος άνδρας εγκαταλείπει τη μάχη, αιμόφυρτος στηρίζεται σε ένα αυτοκίνητο με κουκούλα που είναι πλάι, οι δράστες σαν να μην έχει συμβεί τίποτε αρπάζουν την τσάντα και φαύγουν με γρήγορες κινήσεις.
Σύμφωνα με “Το Βήμα” οι αστυνομικοί λένε ότι “το πλάνο της συμπλοκής είναι μακρινό αλλά σχετικά ευκρινές γι αυτό που συνέβη. Είναι σοκαριστικό. Φαίνονται όλα καθαρά..."
Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ “από το βίντεο μπορεί να εξαχθούν καλές εικόνες των δραστών ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία αναζήτησης και αναγνώρισής τους”.
Αν και ακόμη δεν είχε ξημερώσει οι αστυνομικοί μπορούν να διακρίνουν καθαρά στα πλάνα τους δράστες και μιλούν για βορειοαφρικανούς.
Όπως και να 'χει μιλάμε για το κέντρο της Αθήνας, δυο πολυσύχναστους δρόμους, όπου όπως φαίνεται αρκούν 15 δευτερόλεπτα για να χαθεί μια ζωή. Να μείνουν ορφανά τέσσερα παιδιά, το ένα δυο ώρες πριν δει το φως της ζωής. 15 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να φύγει από τη ζωή ένας άνθρωπος δυο ώρες πριν φέρει στον κόσμο μια καινούργια ζωή.
Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να ... αγανακτήσουν, προκλήθηκαν επεισόδια. Η ουσία μένει. Δεν μπορεί να “φεύγει” έτσι μια ζωή. Καλύτερα να αναλογιστούμε πόσο τελικά “κοστίζει” πλέον η ζωή. Όσο μια κάμερα; Πως φτάσαμε ως εκεί;
πηγη.http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου