Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ .!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΑΙΤΕΣ


Μιά απίστευτη αγγελία που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΚΟΣΜΟΣ" της Πάτρας, φέρνει στην επιφάνεια το ενημερωτικό e-magazino.gr, σε μιά ανάρτηση με τίτλο: Πάτρα : "Άνεργοι πετούν φέιγ βολάν με τα βιογραφικά τους! Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί:
Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν άνεργοι από τη Πάτρα προκειμένου να βρουν δουλειά. Πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα και αφήνουν φωτοτυπημένα σημειώματα με τα στοιχεία τους και ένα υποτυπώδη βιογραφικό!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση, που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Κόσμος» στη Πάτρα, μιας γυναίκας το σημείωμα της οποίας αναφέρει:

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ, ζητάω δουλειά. Είμαι μητέρα με τέσσερα παιδιά. Κάνω οποιαδήποτε δουλειά, όπως καθαρίζω σπίτια, φυλάω παιδιά κλπ. Σας παρακαλώ πολύ, είμαι ελληνίδα. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο.... Σας ευχαριστώ πολύ».

Μιά Ελληνίδα ΜΑΝΑ τεσσάρων Ελληνόπουλων, ζητάει δουλειά, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, με αυτόν τον απελπισμένο τρόπο! Και υπάρχουν σήμερα εργοδότες που απασχολούν δεκάδες αλλοδαπούς λαθρομετανάστες και μάλιστα σε "μαύρη" εργασία.
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ;;; Ε  ΣΑΣ ΛΕΜΕ  ΟΧΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.!!!
ΟΛΟΙ  ΣΤΟ  ΔΡΟΜΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΟΛΟΙ  ΠΑΜΕ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ .!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου