Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΑΘΗΝΑ.Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ * ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ* ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ;; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;


Φαίνεται πως επιτέλους οι κοιμώμενοι Νεοέλληνες,κατάλαβαν πως ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ:Με τους λαθρομετανάστες,τους πατρώνες τους,τους αναρχοπρεζάκηδες και λοιπούς πράκτορες ξένων πρεσβειών,τα ελεεινά κοπροκάναλα και τα εγχώρια πολιτικά γιουσουφάκια!

Από το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα,εκατοντάδες Έλληνες παραμένουν στο σημείο της άγριας δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη,αποθέτοντας λουλούδια και σημειώματα στο μέρος όπου ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΠΟ!

Δυστυχώς,κάποιοι ανεγκέφαλοι προχωρούν σε επιθέσεις εναντίον μεμονωμένων λαθρομεταναστών που περνούν από την περιοχή:ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ το γεγονός και τονίζουμε πως είναι άλλο Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ κι άλλο ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ!
Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και σκεφτείτε ότι οι λαθρομετανάστες είναι ο τελευταίος κρίκος της μεγάλης αλυσίδας που διόγκωσε το πρόβλημα της εγκληματικότητας.Πάνω απ'όλα,οφείλουμε να κυνηγήσουμε:

-ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ,που έμπαζε αλλοδαπούς στη χώρα μας χωρίς κανένα έλεγχο εδώ και πολλά χρόνια:ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

-ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ,δήθεν δημοσιογράφους,που χρόνια τώρα προσπαθούν να φορτώσουν σε έναν ολόκληρο λαό τις ενοχές του "ρατσισμού" και "ξενοφοβίας",εκτελώντας πιστά τις εντολές των αφεντικών τους για...πολυπολιτισμική κοινωνία.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!!

-Τους πατρώνες και προστάτες τους,δήθεν αλληλέγγυους,που περιλαμβάνουν από γεροντοφρικιά "επαναστάτες" με βίλες στα Βόρεια Προάστεια,μέχρι τους εγκαθέτους και πράκτορες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ,δήθεν αναρχικούς.


ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ!!!

-Όσο για την Αστυνομία και ειδικά τα ΜΑΤ,η άποψή μας είναι η ακόλουθη:Γνωρίζουμε πως μέσα στις τάξεις τους υπάρχουν πολλοί Έλληνες Πατριώτες που έχουν αγανακτήσει με αυτή την κατάσταση.ΤΙΘΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:


Τι θα κάνετε,όταν τα ανθελληνικά τσουτσέκια που ονομάζετε "ανωτέρους",σας δώσουν εντολή για βίαιη καταστολή της αντίδρασης των Ελλήνων και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ;


ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ;;;
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου