Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!!!!!!


Κάνοντας κλικ στο πιο κάτω βιντεάκι  θα δείτε δύο διαπρεπείς ξένους καθηγητές να ανασκευάζουν με επιστημονικά επιχειρήματα τους ισχυρισμούς των Σκοπιανών ότι είναι Μακεδόνες και ότι τα Σκόπια είναι η αρχαία Μακεδονία. Αφετηρία των καθηγητών αυτών είναι η διαπίστωση ότι τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη υπάρχουν σήμερα ολοένα και περισσότερα άτομα, ανάμεσά τους και φοιτητές, που θεωρούν τον Μ. Αλέξανδρο ως Σκοπιανό.

Ο Stephen  G. Miller είναι αμερικανός, ομότιμος καθηγητής της αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ, ανασκαφέας και αναστηλωτής του αρχαιολογικού χώρου της Νεμέας, στον οποίο έχει ανεγείρει μουσείο με τη συνδρομή αμερικανών και ομογενών στην Αμερική χρηματοδοτών. Ο Paul Cartledge είναι βρετανός, καθηγητής του ελληνικού πολιτισμού στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, ο μεγαλύτερος εν ζωή ιστορικός της αρχαίας Σπάρτης. Και οι δύο ηγούνται της κίνησης για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα και έχουν παρασημοφορηθεί για τη συνολική  προσφορά τους από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

http://www.youtube.com/watch?v=RkvjPAu9zUg 

Αγγελική Πετροπούλου

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη ΕΛΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου