Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έγινε από την πλευρά του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου μετά τη δημοσίευση αποκαλυπτικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος αποφάσισε να πετάξει στην Ουάσινγκτον για τη Σύνοδο του ΔΝΤ, όχι στις οικονομικές θέσεις ή έστω στην business class, αλλά με το πρωθυπουργικό Gulfstream.

Αγνοώντας του χαλεπούς καιρούς και το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας, ο κ. Παπακωνσταντίνου προτίμησε το πρωθυπουργικό Gulfstream με ωριαίο πτητικό κόστος περί τις 6.000 ευρώ, πραγματοποιώντας με την συνοδεία του, μεταξύ των μελών της οποίας και ο μεγαλύτερος γιος του, ένα ταξίδι κόστους 150.000 ευρώ! Ένα ιλιγγιώδες ποσό στο οποίο δεν περιλαμβάνονται τα τέλη στάθμευσης και απογείωσης, τα οδοιπορικά και τα έξοδα διανυκτερεύσεων του πληρώματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", ο υπουργός Οικονομικών είχε αναχωρήσει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος γύρω στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής και, προφανώς, η δικαιολογία για το πολυδάπανο ταξίδι στην αμερικανική πρωτεύουσα ήταν οι επαφές που έπρεπε να έχει με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ και τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν.

Ωστόσο, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής υπήρχε πτήση της Lufthansa για Ουάσινγκτον μέσω Φρανκφούρτης, ενώ νωρίτερα και η Air France είχε πτήση από Αθήνα για την πρωτεύουσα των ΗΠΑ μέσω Παρισιού.

Το δε βράδυ της Παρασκευής (μεσημέρι ώρα ΗΠΑ) από το Λονδίνο υπήρχαν τρεις πτήσεις με προορισμό την Ουάσινγκτον.

Τα στοιχεία που έχει παραθέσει το "Πρώτο Θέμα" είναι, όπως και στην περίπτωση του σκανδάλου της Express Service, συντριπτικά.

Ωστόσο, ο κ. Παπακωνσταντίνου επέλεξε τη μέθοδο της σιωπής μπροστά στους εμβρόντητους πολίτες που καταδικάστηκαν σε μια πρωτοφανή οικονομική ύφεση και σε συνεχείς περικοπές εισοδημάτων, καθώς καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις για το υπέρογκο έξοδο των 150.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου