Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ *ΚΥΡΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ* ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ.!!!


Θύμωσε γιατί την αποκάλεσε… κυρία Παγκάλου και ζητάει 300 χιλιάδες ευρώ για να ‘ρθει στα συγκαλά της!

Είναι αληθινό γεγονός και δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Η Χριστίνα Χριστοφάκη, σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, κατέθεσε αγωγή σε βάρος κατοίκου της Κερατέας επειδή σε τηλεοπτική εκπομπή δεν την προσφώνησε με το πατρικό της επίθετο.

Συγκεκριμένα η αγωγή στρέφεται συγκεκριμένα κατά της κ. Ελευθερίας Ψυχογιού που είχε εμφανιστεί στο “Αλ Τσαντίρ Νιούζ” του Λάκη Λαζόπουλου με θέμα τα γνωστά γεγονότα της Κερατέας.

Εκεί η εναγόμενη προσφώνησε την ενάγουσα ως "κυρία Παγκάλου" με αποτέλεσμα η τελευταία να θεωρήσει ότι επιχείρησε με ειρωνικό τρόπο να την ταυτίσει με το σύζυγό της και τις πολιτικές του επιλογές, θίγοντας έτσι την προσωπικότητά της.

Στην ίδια αγωγή η κ. Χριστοφάκη αναφέρει ότι «επιχείρησε να ταυτίσει τις επιλογές και τις ενέργειές μου με αυτές του συζύγου μου Θεόδωρου Πάγκαλου με τελικό σκοπό να βλάψει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου και να αμαυρώσει την εικόνα μου ως πολιτικού προσώπου που ασχολείται με τα κοινά του τόπου του».

Τέλος, η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης υποστηρίζει ότι η κ. Ψυχογιού μέσα από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου εξαπέλυσε «στοχευμένη, αήθη και απρόκλητη» επίθεση εναντίον της με άκρως συκοφαντικούς και ψευδείς ισχυρισμούς με στόχο να την εμφανίσει ως διεφθαρμένη και αδιάφορη για τα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής της.

πηγη.http://www.directnews.gr/greece/2343-2011-04-18-16-18-02.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου