Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ* ΜΑΝΤΕΛΗ*


Κρίθηκε ένοχος για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες

«Καμπάνα» φυλάκισης τριών ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Αθηνών στον πρώην υπουργό Αναστάσιο Μαντέλη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες το διάστημα 2006-2007. 

Στο κατηγορούμενον, ο οποίος δεν ήταν παρών στο εδώλιο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του Γιάννη Ηρειώτη το δικαστήριο επέβαλε ακόμη χρηματική ποινή 7.500 ευρώ ,αλλά και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, τιμωρία που θεωρείται απαξιωτική κυρίως για πρόσωπο που έχει διατελέσει υπουργός.

Ο δικηγόρος του επισήμανε στο δικαστήριο ότι δεν θα γίνει ο Μαντέλης «ο αίρων τις τυχόν αμαρτίες του πολιτικού κόσμου» Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να του επιβληθεί αυστηρότερη τιμωρία και συγκεκριμένα φυλάκιση τεσσάρων ετών κατά συγχώνευση, εισήγηση που αν γινόταν δεκτή από το δικαστήριο θα μπορούσε να οδηγήσει τον κ. Μαντέλη ακόμα στη φυλακή.

Οπως είναι γνωστό ο πρώην υπουργός κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σχετικά με την ύπόθεση των μαύρων ταμείων της Ζίμενς, καθώς είχαν βρεθεί σε λογαριασμούς του καταβολές που ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι ήταν προεκλογικές χορηγίες, χωρίς όμως να γίνει δεκτός ο ισχυρισμός του.

1 σχόλιο:

GHTEYTHS είπε...

ΠΕΝΘΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ...

Δημοσίευση σχολίου