Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;


Νέα ανταρσία καταγράφηκε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, λίγο μετά τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΚΤΕ Οικονομίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Αυτή τη φορά, με καταψήφιση απειλεί ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής που συνεδριάζει με αντικείμενο το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ο κ. Κακλαμάνης προειδοποίησε με καταψήφιση διάταξης τον παριστάμενο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
«Μην θεωρείται την ψήφο μου δεδομένη στο άρθρο που αφορά τις ποινές όσων συγκροτούν καρτέλ» τόνισε, εκτιμώντας ότι τα αδικήματα όσων έχουν συστήσει καρτέλ θα παραγραφούν, χωρίς να μπορέσει η Δικαιοσύνη να επιβάλει ποινές στους επιχειρηματίες. Μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο των καρτέλ. «Να που είναι τα κλεμμένα. Στα καρτέλ και στους φοροφυγάδες", δήλωσε χαρακτηριστικά.Κυριε Κακλαμανη  δεν ειναι μονο τα  καρτελ ειναι και οι δωρεες που κανουν στο δημοσιο ειναι και οι  οφ σορ εταιριες που φοροαπαλασοντε  απο φορους,επισης  ειναι  και οσοι ειναι:
  • Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
  • Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!
 ΤΕΛΙΚΑ  ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ;;;
πηγη:http://www.newscode.gr/politikh/story/antarsia-kai-apo-ton-apostolo-kaklamanh
πηγη:http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_2608.html
Διαδωστε το ετσι μπας και μαθουμε και τιποτα αλλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου