Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Το 47% των Θεσσαλονικέων δεν ψηφίζει κανένα πολιτικό κόμμα.
Κανένα κόμμα δεν είναι κατάλληλο να κυβερνήσει τη χώρα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της «Palmos Analysis» στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης (νομός Θεσσαλονίκης) τα ευρήματα της οποίας δημοσιεύονται στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής».
Συγκεκριμένα, το 47,3%, δεν επιλέγει αυτή τη στιγμή κάποιο κόμμα,  αναποφάσιστο δηλώνει το 24,2% των ερωτηθέντων και το 22,5%, είτε επιλέγει την αποχή ή ψηφίζει άκυρο/λευκό.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου στο Νομό Θεσσαλονίκης το κυβερνών κόμμα προηγείται με ποσοστό 16,8% και η αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνει ποσοστό 12,1%.
Το ΚΚΕ είναι τρίτο με ποσοστό 6,7% και ακολουθούν ο ΛΑΟΣ με 5,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 1,9%, η Δημοκρατική Αριστερά με 1,6% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 1,6%.
Η δημοσκόπηση δείχνει ότι, αν οι εκλογές διεξάγονταν σήμερα, στο Νομό Θεσσαλονίκης το ΠΑΣΟΚ θα ήταν στην πρώτη θέση με ποσοστό περίπου 33% και η ΝΔ στη δεύτερη με ποσοστό 25%. Το ΚΚΕ θα συγκέντρωνε ποσοστό 11%, ο ΛΑΟΣ 9-10%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3-4% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 4%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου