Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ACTA???*11-2-2012* ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.

Αυτή είναι μια από τις ειδήσεις που ποτέ δε θα προβληθεί η αναπαραχθεί από τα ΜΜΕ η από τα φερέφωνα σελιδες τους στο διαδίκτυο.
Μιλάμε για το νομοσχέδιο ACTA που θα επιφέρει δραματικές αλλαγές σε ολοκληρο τον τρόπο ζωής μας και όχι μόνο σε αυτόν του διαδικτύου. Θα χαθεί η ανωνυμία σας ακομα και για απλές αγορές ενός cd η dvd. Θα παρακολουθήστε πλέον επειδή με την αγορά πατενταρισμένου προιόντος, αυτοματα θα θεωρείστε και ως πιθανός “πειρατής”.
Στο διαδίκτυο με τυπικές και σύντομες διαδικασίες θα μπορούν να κλείνουν σελιδες οι οποίες θεωρείται (χωρίς απτές αποδείξεις δηλαδη) πως παραβιάζουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας, ακομα και με μια εικόνα, ένα βιντεο η απλά με μια φράση.
Περνώντας αυτό το νομοσχέδιο, δίνει παράλληλα και στα χέρια των κυβερνώντων του πλανήτη τη δυναμη να μας ελέγχουν απόλυτα. Δίνει το πάτημα να κλείνει κάθε ελεύθερη φωνή και στη θέση της θα υπαρχουν προκάτ ειδήσεις, ελεγχόμενα αρθρα, τα οποία και πάλι θα τα διαβάζετε επώνυμα (και πιθανοτατα όχι δωρεάν).
Ύποπτη είναι κάθε σελιδα που μπορεί να γίνει διαμοιρασμός αρχείων. Δηλαδή το οποιοδήποτε blog και forum του πλανήτη Γη! Ύποπτος στη συνεχεια θα είναι και ο κάθε αγοραστής από καταστήματα, πατενταρισμένων προιόντων.
Τα προιόντα αυτά, εκτός του ότι θα τα πληρώνετε πανάκριβα, ΔΕΝ θα σας ανήκουν. Θα ανήκουν στην εταιρεία και μόνο που έχει δικαίωμα στο εξής (με την αγορά προιόντος της), να σας παρακολουθεί ηλεκτρονικά. Αν κρίνει πως είσαστε ενάντια σε αυτά που θέλει η σύλληψη σας είναι θέμα χρόνου. Ακομα και λάθος να γίνει, πρώτα θα υπαρξει η καταστολή και μετά άντε απέδειξε το λάθος!

-Προσπάθησα να τα πω με πολύ απλή και καθημερινή γλώσσα, ωστε να γίνουν αντιληπτά από τον καθένα, τα τι επακόλουθα θα έχουν τέτοια παρασκευάσματα, όπως τα ACTA, SOPA, PIPA.
Για τη πλήρη ενημέρωση σας σχετικά με το ACTA, τους τροπους δράσης ενάντια σε αυτό, μα και τη προώθηση του, με υλικό (stopACTA), δείτε τα παρακατω:
ACTA: Ο επόμενος νόμος για τον τερματισμό του ελεύθερου διαδικτύου
ACTA: Ιδιωτική Ηλεκτρονική Επιτήρηση
Ελεύθερο internet? Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε?
Eλεύθερο λογισμικό και Εθνική κυριαρχία
Ψήφισε κατά του ACTA τώρα. Προστάτευσε την ελευθερία σου!
Ενημερώστε τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, για την αντίθεση σας στο ACTA
Μαύρος Μάρτης-Αποχή ένα μήνα από προιόντα copyright
stopACTA: φώτο-προπαγάνδα
HTML κώδικας stopACTA για τη σελίδα σας

-Βέβαια όλα αυτά δε φτάνουν. Οι Ευρωπαίοι πολίτες (όλοι, εκτός των Ελλήνων), είναι πιο συνειδητοποιημένοι πιο πληροφορημένοι και πιο υποψιασμένοι.
Ήδη σε αρκετές χώρες, έχουν αρχισει και βγαίνουν στους δρόμους διαδηλώνοντας ενάντια σε αυτό (η μάλλον ΚΑΙ σε αυτό):
-Έτσι υπάρχει η απόφαση την 11η Φεβρουάριου 2012 και ημέρα Σάββατο, να γίνει μια παγκόσμια ημέρα διαμαρτυρίας κατά του ACTA. Οι συμμέτοχες από πολλές χώρες του κόσμου είναι μεγάλη, δηλώνοντας συμμετοχή (οι ωρες ειναι αναμεσα 9:00 πμ με 21:00 μμ).
Η Ελλάδα φυσικά λείπει από τη λίστα και δυστυχώς εχω την αίσθηση πως θα λείπει γενικότερα από κάθε είδους διαμαρτυρία στο εξής. Η Ελλάδα ασχολείται ακομα με τους πολιτικούς που τη φτύνουν κατάμουτρα. με τα Τούρκικα σήριαλ και με την εμετική προπαγάνδα των δοτών ΜΜΕ (μέχρι να βρεθούμε όλοι στο δρόμο και πιάνοντας εντελώς τον πάτο).


>>>Η σχετική ιστοσελίδα, για τη διαμαρτυρία ενάντια στο ACTA.
>>>O παγκόσμιος χάρτης με τις συμμετοχές.

UPDATE: ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2/2012

Σε κάθε περίπτωση, όποιος δεν θέλει, εδώ που έχουμε φτάσει οι λύσεις είναι δυο, επειδή υπάρχει μεγιστη βλακεία, άγνοια και κουτοπονηριά συν τ’ άλλα.
Ακολουθήστε λοιπόν τη μια από τις δυο, καθώς είτε το έχετε καταλάβει, είτε όχι, ΔΕΝ υπάρχει μέση η όποια άλλη λυση:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου