Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

Η υπόθεση "Μερισιώτης" και το ανήλικο κοριτσάκιΤο μήνυμα που πήραμε (και πήρε η μισή Ελλάδα), έλεγε ότι η μικρή Νάντια Φωτεινή Μ...., (4 ετών)εξαφανίστηκε από το σπίτι της κ.λ.π...
Κάποιος για προσωπικούς του λόγους, ανέβασε στο facebook 10 φωτογραφίες μιας 4χρονης, "ενημερώνοντας" ότι εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια διακίνησε ένα μήνυμα σε εκατοντάδες χιλιάδες παραλήπτες, με το πλήρες ονοματεπώνυμο της ανήλικης και το πατρώνυμο.
Οι περισσότεροι παραλήπτες το διακινούσαν με τη σειρά τους, από ευαισθησία.
Κάποιοι άλλοι "διαλεύκαναν" το μυστήριο και άρχισαν να γράφουν του κόσμου τις ανοησίες για την προσωπική και αυστηρά οικογενειακή ζωή ενός ζευγαριού, όπως για τις ερωτικές σχέσεις της μητέρας με άλλους, για ψυχικές ασθένεις του πατέρα κλπ.
Όλα αυτά με ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες της ανήλικης. Συνεργώντας στο διασυρμό μιας οικογένειας, την οποία δεν γνωρίζει κανείς μας, προφανώς.

 Το μήνυμα, που δημοσιεύθηκε ατυχώς σε διάφορα sites,
 forums, blogs,είχε και το όνομα και το επώνυμο του πατέρα της Ευάγγελου Μ....

Και δείτε τι γίνεται:

Με δεδομένο ότι δημοσιεύεται το πλήρες ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο της ανήλικης,

 ακουλουθεί ένας καταιγισμός είδήσεων, στα παραπάνω forums αλλά και e-mail,το οποίο μας γνωρίζει ότι, "άκυρος ο συναγερμός, το κοριτσάκι βρέθηκε, το είχε απαγάγει ο γκόμενος της μάνας του, η οποία είχε γκόμενο και ο 38χρονος πατέρας του (το όνομά του είπαμε αναφέρεται!) έπαθε κατάθλιψη και πήγε στο Άγιο Όρος ..." και άλλα τέτοια φαιδρά για την οικογενειακή ζωή ενός ζευγαριού και κυρίως: για τους γονείς ενός ανήλικου.

Πιστεύουμε ότι σήμερα, το 2009, και οι πιό άσχετοι γνωρίζουν πως, ό,τι γράφεται στο διαδίκτυο δεν ξεγράφεται! Μένει για πάντα. 

Σκεφτείτε, τι μπορεί να διαβάσει μια μέρα, μετά από 6 χρόνια, όταν θα είναι 10 χρονών το κοριτσάκι, βάζοντας "Ναντια Μ...." στο google !

Είναι δυνατόν ο κάθε επισκέπτης ενός forum να γράφει ό,τι πήρε τ'αυτί του, σε κάποια forums για την προσωπική ζωή μελών μιας οικογένειας, χωρίς να τους γνωρίζει προσωπικά, χωρίς να έχει κάνει οποιαδήποτε διασταύρωση ;

Τι κανιβαλισμός αυτός; 

Απαιτούμε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην οποία αποστείλλαμε επώνυμα,  όλα την αλυσίδα διακίνησης του μηνύματος να συλλάβει οποιονδήποτε αναφέρεται σεπροσωπικά δεδομένα της οικογενειακής ζωής της ανήλικης.
 H Δ.Η.Ε. γνωρίζει πλέον, ποιός ξεκίνησε το e-mail.

Στο μικροσκόπιο της Δ.Η.Ε. μπήκε η υπόθεση "Βαγγέλης Μερισιώτης". 
Η Δ.Η.Ε. μάλιστα δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα, πολύ σοβαρή! 
Το λαθρεμπόριο αίματος.

Εδώ θα θέλαμε να καταθέσουμε δημόσια κάτι πολύ σοβαρό:
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2009, στείλαμε την υπόθεση στο τμήμα Αιμοδοσίας του Ευαγγελισμού  (aimodosia@evaggelismos-hosp.gr) το οποίο δεν μας απάντησε.
 Ελπίζουμε η καθυστέρηση στην απάντηση να οφείλεται στο γεγονός της συνεργασίας 
του τμήματος με τη Δίωξη Η.Ε.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 

Μακάβρια φάρσα ή προσπάθεια εμπορίας μεγάλης ποσότητας σπάνιας ομάδας αίματος (0-); Φως στις δύο αυτές εκδοχές προσπαθούν να ρίξουν από χθες οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας αλλά και η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τη μηνυτήρια αναφορά του γεωπόνου από τον Πύργο Διονυσίου Σταθόπουλου, που κατήγγειλε ότι άγνωστοι χρησιμοποιώντας το όνομά του και τα τηλέφωνά του καλούν από το Διαδίκτυο τους πολίτες να προσφέρουν αίμα για την περίθαλψη
 δήθεν ενός ανύπαρκτου (!) τραυματία.

Οι αστυνομικές Αρχές ελέγχουν αν το e-mail που στέλνεται αφορά φάρσα ή προσπάθεια εμπορίας  μεγάλης ποσότητας αίματος ομάδα (0-) 
 «Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισμό που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα. 
Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Τα στοιχεία είναι: Μερισιώτης Βαγγέλης, 
Ευαγγελισμός ΜΕΘ2, ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00. Χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση συκωτιού και πρέπει να βρούμε αίμα αποκλειστικά ομάδας (Ο αρνητικό). Εάν μπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή μία με δύο εβδομάδες», αναφέρει η ανακοίνωση που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο από τις αρχές του 2009 παραθέτοντας στο τέλος τα στοιχεία και τα τηλέφωνα του κ. Σταθόπουλου.

«Από τις αρχές του έτους (ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007 !) κάποιοι για άγνωστους λόγους δημοσιοποίησαν μέσω του Διαδικτύου αυτή την ανακοίνωση, η οποία δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς κάποιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί και ΜΜΕ αναπαρήγαγαν δίχως να διασταυρώσουν την είδηση με αποτέλεσμα να γίνει η ζωή μου κόλαση... Από τότε μέχρι σήμερα λαμβάνω κάθε μέρα τηλεφωνήματα απ' όλη την Ελλάδα και έχω χάσει την ηρεμία μου. Το πιο εξωφρενικό όμως της υπόθεσης είναι ότι στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, όπως με ενημέρωσαν, έχουν συγκεντρωθεί 1.000 φιάλες με αίμα και δεν ξέρουν τι να τις κάνουν...», λέει στην «Ε» ο κ. Σταθόπουλος και προσθέτει:

«Είναι εμφανές ότι κάποιοι χρησιμοποιώντας τα στοιχεία και το όνομά μου συγκέντρωσαν αυτή τη σημαντική ποσότητα αίματος. Απομένει στις διωκτικές αρχές να εντοπίσουν τους δράστες».

Ο κ. Σταθόπουλος κάνει έκκληση προς τους αποδέκτες του σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματοςή της είδησης να μην τη λαμβάνουν στα σοβαρά καθώς είναι απάτη.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου