Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Eντονη αντίδραση ΕΛ.ΑΣ για τα περί προστασίας κουκουλοφόρων.Μεγαλη πατατα!!

Απέρριψε κατηγορηματικά η Ελληνική Αστυνομία τις καταγγελίες περί δράσης κουκουλοφόρων υπό την προστασία της στη συγκέντρωση διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως «οποιαδήποτε αναφορά για εξωθεσμική δραστηριότητα τηςΕλληνικής Αστυνομίας προσβάλλει βάναυσα το σύνολο του προσωπικού της, που καθημερινά δίνει σκληρό αγώνα για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας της πατρίδας μας».

Παράλληλα, απάντησε και στις καταγγελίες περί προβοκάτσιας που διατυπώθηκαν με αφορμή βίντεο που εμφάνιζε άτομα με πολιτικά να μεταφέρουν κοντάρια και μεταλλικούς σωλήνες δίπλα σε αστυνομικούς με στολή και φωτογραφία που δείχνει δύο άτομα με πολιτικά με καλυμμένο μέρος του προσώπου τους να βρίσκονται πίσω από αστυνομικούς με στολές.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, τα άτομα που απεικονίζονται να μεταφέρουν μεταλλικούς σωλήνες και κοντάρια είναι αστυνομικοί που συμμετείχαν σήμερα το πρωί σε επιχείρηση για τη μεταφορά τους, ως κατασχεμένα αντικείμενα, ύστερα από τη σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.Ο 33χρονος, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς να κατέχει τα αντικείμενα αυτά πλησίον του Παναθηναϊκού Σταδίου, τα οποία επιχείρησε να κρύψει μέσα σε δασύλλιο.

Σχετικά με φωτογραφία που απεικονίζει αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, πίσω από τους οποίους βρίσκονται άτομα με πολιτική περιβολή που έχουν καλυμμένο μέρος του προσώπου τους, η ΓΑΔΑ αναφέρει τα ακόλουθα:

-Πρόκειται για φωτογραφία και μαγνητοσκοπημένο υλικό που δεν αφορά τη σημερινή συγκέντρωση διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας, καθ' όσον τόσο οι αστυνομικοί, όσο και τα άτομα με πολιτική περιβολή φέρουν χειμερινή στολή και ενδυμασία αντίστοιχα.

-Οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε Υπηρεσίες Ασφαλείας φέρουν πάντα πολιτική περιβολή.

-Στις περιπτώσεις που εκ των πραγμάτων επιβάλλεται η χρήση δακρυγόνων ουσιών προς απώθηση των επιτιθέμενων είναι πιθανό να καλύπτουν μέρος του προσώπου τους, προκειμένου να προστατευθούν από τις ουσίες αυτές.

πηγη.http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=8534383338612892306

Οι φωτογραφιες και τα βιντεο σας διαψευουν, Κυριοι.!!!

Τις εντολες εσεις τις δωσατε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου