Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.!!!


17/6/2010. Ο Βουλευτής Πάνος Καμμένος καταθέτει επερώτηση στην βουλή προκειμένου ο υπουργός οικονομικών να αποκαλύψει το περιεχόμενο των συζητήσεων κατά την συμμετοχή του στην λέσχη των φασισταριών.

14/6/2011: Ισπανός ερευνητής αποκαλύπτει το περιεχόμενο της φετεινής σύσκεψης με κάποιες αναδρομές στην περυσινή. Διαβάστε το κείμενο που αφορά την Ελλάδα και κρίνετε εάν ο κύριος Παπακωνσταντίνου μπορεί να κάτσει έστω και μία ημέρα στον υπουργικό θώκο.

Βαρύτατες καταγγελίες για το περιεχόμενο των συζητήσεων της περιβόητης λέσχης αλλά ακόμα χειρότερη η καταγγελία για το τι συζητήθηκε πέρυσι, παρουσία πάλι του υπουργού οικονομικών κυρίου Παπακωνσταντίνου!

“Το ζητούμενο για την ελίτ της λέσχης ήταν το πως θα ξεφορτωθούν την Ελλάδα, παριστάνοντας ότι την βοηθούν για να ξεπεράσει την κρίση!”

“Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην συνάντηση, η ανεργία το 2012 θα φτάσει το 25% (!!), πληροφορία που δεν πρέπει να διαρρεύσει στο τύπο”!

“Η Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα στην ουσία εκβιάζει την χώρα για να βγει από το Ευρώ! Το σενάριο είναι ήδη στο τραπέζι”

Μέσα στις αποκαλύψεις βρίσκεται ένα πολύ ενδιαφέρον εδάφιο για το πως το Ελληνικό κόλπο θα οδηγήσει σε ντόμινο με κερδισμένους όσους πόνταραν στα CDS. Δείτε πως η Μπίλντεμπεργκ αποκρύπτει τελείως το θέμα των CDS και σε λίγο η αποκάλυψη για τον σχεδιασμό του οικονομικού εγκλήματος με θύματα τους λαούς του Νότου.

Η Ελλάδα είναι νεκρός. Το μήνυμα που βγαίνει από τη συνάντηση Bilderberg είναι καταφανής. τα προβλήματα στην Ελλάδα δεν έχουν εκτεθεί μόνο τις διαρθρωτικές αδυναμίες της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης, αλλά έχουν εκτεθεί, επίσης, τα διαρθρωτικά προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας. Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στο πρόβλημα του χρέους με την προσθήκη περισσότερο χρέος. Δυστυχώς, συσσωρεύονται χρέη σχετικά με το χρέος δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Αυτό είναι ό, τι ένα σύστημα Ponzi, Λας Βέγκας, όπως το μυστικό καζίνο μοιάζει. Για να διατηρήσετε τη δομή πυραμίδας από την οξεία οικονομική κατάρρευση, όλο και περισσότερα χρήματα doled από εκείνους που επιθυμούν να διατηρήσουν την κερδοσκοπία συνεχίζεται.

Η απάντηση κρίση επιδείνωσε μόνο μια δυναμική που δημιούργησε η κρίση για να αρχίσει με: Εύκολη πιστωτικό μέσο χρέος. Ιστορικά, οι οικονομικές κρίσεις συνήθως οδηγούν σε κρίση δημοσίου χρέους. Και κρίση δημοσίου χρέους κατά κανόνα οδήγησαν σε νομισματική κρίση και εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία μπροστά.

Η κυρίαρχη κρίση του χρέους είναι πολυδιάστατος. Πέρυσι, η Ευρώπη, προσπαθώντας απόγνωση για την επίλυση της κρίσης των αδύναμων χωρών εντός της ζώνης του ευρώ, υποτιμήσει το ευρώ και φουσκωμένα μακριά το χρέος προκειμένου να σταματήσει η καθοδική σπειροειδή. Το πρόβλημα είναι τρεις φορές.Πρώτα απ 'όλα, τα κράτη μέλη δεν μπορούν να υποτιμήσουν το νόμισμά της για να κάνει τις εξαγωγές της πιο ανταγωνιστική. Δεύτερον από όλα, δεν μπορεί να αναλάβει μια επεκτατική νομισματική πολιτική. Τέλος, δεν μπορεί να τοποθετήσετε κατάλληλα επεκτατική δημοσιονομική πολιτική, λόγω των περιορισμών της ανάπτυξης της ΕΕ και του συμφώνου σταθερότητας. Έτσι, όπως Ευρωπαϊκά κράτη μέλη δεν ελέγχουν τη νομισματική πολιτική τους, η υποτίμηση του χρέους καθίσταται η μόνη επιλογή. ΕΕ είναι κυριολεκτικά υποστηρίζεται σε μια γωνία.

Όπως παραδέχεται Bilderberg κεκλεισμένων των θυρών, η Ελλάδα δεν μπορεί ποτέ να ξεπληρώσει όσα χρωστά τις αγορές. Ποτέ μη. Και δεν είναι οι μόνοι. Ολλανδός πρώην υπουργός Οικονομικών Willem Vermeend έγραψε στην De Telegraaf ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψουν το ευρώ,« δεδομένου ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποπληρώσουν το χρέος της. "Και αυτό είναι κάτι που η Bilderberg ελίτ γνωρίζουν και να κατανοούν πολύ καλά. Real ποσοστά της ανεργίας είναι γύρω στο 19%. Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες του ΔΝΤ Bilderberg, το 2012, προβλέψεις ως προς την ανεργία στην Ελλάδα θα φτάσει το 25%. Bilderberg μπορεί μόνο να προσευχηθούμε αυτές τις πληροφορίες το κάνει ποτέ πάνω στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών που οδηγεί mainstream. Κατά τη συνάντηση το 2011, Bilderberg εξέταζε τους τρόπους για την αναδιάρθρωση του χρέους στην Ελλάδα, δεν είναι προς όφελος της Ελλάδα, αλλά μάλλον προς όφελος της οικονομικής ελίτ, που κινδυνεύουν να χάσουν τους πουκάμισο Εάν η Ελλάδα παραλείψει. Από την άλλη πλευρά, μια προεπιλογή θα αποσταθεροποιήσει τις αγορές και να οδηγήσει τελικά σε μείωση πιστοληπτικής αξιολόγησης άλλων αδύναμα κράτη της ευρωζώνης όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία. ΕΚΤ αξιωματούχοι έχουν αναφέρει επανειλημμένα τον κίνδυνο της αναταραχής στην αγορά για να εξηγήσει την αντίθεσή τους σε ένα ελληνικό αναδιάρθρωση του χρέους.

Ένα πρόσωπο με την εξοικονόμηση επιλογή που εξετάζεται είναι μια ανταλλαγή του χρέους. Οι κάτοχοι των ομολόγων του Ελληνικού, θα τα ανταλλάσσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα-με ημερομηνία ομόλογα, χαρίζοντας στην Ελλάδα μερικά ακόμη χρόνια για να ξεπληρώσει το χρέος 340 δισεκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, για αυτήν την επιλογή για την εργασία, οι ιδιώτες επενδυτές πρέπει να πεισθούν να μοιραστούν το βάρος της διάσωσης Ελλάδα. Εάν η επιλογή των ιδιωτικών επενδυτών δεν λειτουργεί έξω, η Γαλλία είχε θεωρηθεί ως ο υποστηρικτής της ανταλλαγής χρέους, σύμφωνα με πηγές στη διάσκεψη Bilderberg.

Ταυτόχρονα, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ ετοιμάζονται να ανακοινώσει δεύτερο διάσωση της Ελλάδα, αναγνωρίζοντας ότι η πρώτη 110 000 000 000 διάσωσης ευρώ το οποίο ξεκίνησε το Μάιο του 2010 έχει μια θεαματική αποτυχία η Αθήνα χάνει τους δημοσιονομικούς της στόχους τη μεταρρύθμιση της από ένα μίλι .

Αλλά υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα με την εθελοντική ανταλλαγή χρέους. Πώς μπορείτε να πείσει τους επενδυτές, οι οποίοι κάηκαν πρώτη φορά να συμμετάσχει σε αυτό, πάλι; Στο τέλος, αν Bilderberg έχει τον τρόπο τους, οι φορολογούμενοι θα επιβαρυνθούν με ένα μεγάλο μέρος της διάσωσης των κακών εικασίες και τα χρέη της κυβέρνησης. Ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης θα περιλαμβάνει πρωτοφανή και δρακόντεια εξωτερική εποπτεία της οικονομίας στην Ελλάδα, τόσο δημόσιων και ιδιωτικών δαπανών. Αυτό ανησυχεί Bilderberg, ιδίως υπό το πρίσμα του 2010 μαζικές διαμαρτυρίες των εθνικών σε ολόκληρη τη χώρα.

Το σενάριο της εξόδου στην Ελλάδα από το ευρώ είναι τώρα επίσημα στο τραπέζι, όπως και οι τρόποι να γίνει αυτό. Όπως και στην Ισλανδία, η ελληνική μέτρα λιτότητας θα πρέπει να τεθεί σε ένα εθνικό δημοψήφισμα - με δημοσκοπήσεις αναφέρουν ότι περίπου το 85 τοις εκατό των Ελλήνων απορρίπτει το σχέδιο τράπεζα-διάσωσης-λιτότητας. εργατικού κινήματος στην Ελλάδα ήταν πάντα ισχυρή, και η κρίση του χρέους είναι radicalizing περαιτέρω. Έτσι, το ερώτημα για την ελίτ Bilderberg, είναι πώς να απαλλαγούμε από την Ελλάδα, ενώ φαίνεται να είναι βοηθώντας τους να βγει από την κατάθλιψη.

, Απειλώντας να αποσύρει τη στήριξή των τραπεζών σε χώρες όπως η Ελλάδα, εφόσον αναδιαρθρώσουν τα χρέη τους, η ΕΚΤ είναι ηθική αυτουργία στην πράξη τρέχει σε τράπεζες και αναγκάζοντας την χώρα μέλος εκτός της Ένωσης. Στην Ελλάδα, πάνω από το 85% των Ελλήνων πολιτών είναι κατά των προτεινόμενων μεταρρυθμίσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου