Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Δημοψήφισμα τον Σεπτέμβριο;;;ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.!!!


Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος τον Σεπτέμβριο για την έγκριση από τον λαό όλων των μεγάλων αλλαγών σε σχέση με το Σύνταγμα, την φορολογία και το αναπτυξιακό πρότυπο της χώρας προανήγγειλε από βήματος της Βουλής ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης με χαρακτήρα εθνικής συνεννόησης πάνω σε πέντε παραδοχές. Ως τέτοιες προσδιόρισε τον στόχο σταδιακής απεξάρτησης από την Τρόικα, την προσπάθεια οργανωμένης αντιμετώπισης του χρέους, την πραγματοποίηση των απαιτούμενων διαρθρωτικών αλλαγών στην κοινωνία και στην οικονομία, την ανάγκη και τους όρους διαπραγμάτευσης του νέου δανείου καθώς και τη δημιουργία ενός νέους αναπτυξιακού και φορολογικού προτύπου, με παράλληλη αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι οι μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο και τόνισε ότι η λανθασμένη εκτίμηση για έξοδο στις αγορές το 2012 δεν ήταν ελληνική, αλλά ανήκε στους εταίρους που είχαν υποεκτιμήσει το πρόβλημα χρέους σε όλη την Ευρώπη.

Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι την Δευτέρα και την Τρίτη θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο της Κομισιόν κ. Μπαρόζο, προκειμένου να διαπραγματευθεί ζητήματα όπως η 5η δόση αλλά και το νέο δάνειο για το οποίο, όπως τόνισε, η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχθεί υποτιμητικούς όρους περί υποθήκευσης περιουσιακών της στοιχείων με εθνικούς συμβολισμούς.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΟΓΚΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ;;; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου