Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΒΟΜΒΑ *ΚΑΜΙΝΗ*

Με τρόπο εξαιρετικά δραματικό περιέγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο την κατάσταση που επικρατεί τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στην οικονομία.

Ο δήμαρχος που πριν από δύο ημέρες είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και κάλεσε σε συστράτευση παρατάξεις και πολίτες λέγοντας:

«Για να μην παραδοθεί η πόλη στην ανομία και τη βία και η δημοκρατία στα χέρια εκείνων που θέλουν να την ανατρέψουν πρέπει να δοθεί δημοκρατική απάντηση στην ανασφάλεια. Δεν πρέπει να χάσουμε την πόλη μας. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, πρέπει να πάρει μέτρα η κυβέρνηση, χρειαζόμαστε χρήματα και δεν ξέρουμε αν σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο θα είμαστε στο ευρώ ή όχι!. Δεν ξέρουμε τίποτα!».

Διευκρινιστική δήλωση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, στο Δημοτικό Συμβούλιο
Επειδή έχω την εντύπωση ότι δόθηκε υπερβολική διάσταση σε αυτό που είπα ότι «δεν ξέρω αν του χρόνου θα είμαστε στο ευρώ ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση», θέλω να διευκρινίσω ότι επρόκειτο για ένα σχήμα λόγου. Ζούμε σε μια χώρα με πολλές αβεβαιότητες αλλά καλό είναι να μην παρεξηγούμε κάτι το οποίο αναφέρθηκε ως σχήμα λόγου.

πηγη.http://www.agioritikovima.gr/

alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου