Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ????????


Βόμβα Μεγατόνων Στρος Καν: "βλέπω να μου στήνεται παγίδα για βιασμό" είπε σε συνέντευξη στις 28/04

XRIMANEWS.GR

Μία πολύ περίεργη και για μερικούς σοκαριστική συνέντευξη του Στρος Καν αποκαλύπτει το XrimaNews.gr για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η οποία δόθηκε στη γαλλική Liberation στις 28 Απριλίου, περίπου τρεις εβδομάδες πριν βρεθεί κατηγορούμενος για σεξουαλικό αδίκημα: "Βλέπω να μου στήνεται σεξουαλική παγίδα" είχε πει τότε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του ΔΝΤ.

Η συνέντευξη είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιδιαίτερα εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ο Στρος Καν καταμετρά τους λόγους για τους οποίους αναμένει να πολεμηθεί στο επόμενο διάστημα (όταν θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος της Γαλλίας). Σύμφωνα με τον Στρος Καν ανέμενε να κατηγορηθεί για οτιδήποτε είχε να κάνει σχέση με χρήματα, γυναίκες και με το ότι είναι Εβραίος, ακρώς με αυτήν τη σειρά αλλά έσπευσε να μιλήσει πρώτα για το σημαντικότερο, τις γυναίκες.

"Ναι, λατρεύω τις γυναίκες ... ε και; ... Για χρόνια λένε για φοβερές φωτογραφίες μου από όργια αλλά δεν τις έχω δει ποτέ ... Ας τις δείξουν". Ο Στρος Καν στη συνέχεια αναφέρει πως βρέθηκε στις τουαλέτες με τον Πρόεδρος Σαρκοζί κατά τη διάρκεια μίας διεθνούς συνάντησης για να του ζητήσει να σταματήσει τα βρώμικα κόλπα για την προσωπική του ζωή.

Και τότε ο Στρος Καν πετά τη βόμβα μεγατόνων: μπορώ να φανταστώ "μία γυναίκα 'βιασμένη' σε ένα πάρκινγκ στην οποία θα έχει δοθεί μισό ή ένα εκατομμύριος ευρώ προκειμένου να σκαρφιστεί την ιστορία"!!

Μήπως τελικά είχε δίκαιο;

Ολα καλα και αποδεχτα, εχω μια απορια, τι της βρηκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου