Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Αποδοκίμασαν και την Φώφη Γεννηματά


Με διαμαρτυρίες και συνθήματα, την υποδέχτηκαν μέλη του Κινήματος ενάντια στο Μνημόνιο "Δεν Πληρώνω", εκπαιδευτικοί και γονείς μαθητών που τα σχολεία τους καταργούνται.

Tο εγκώμιο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου έπλεξε από τον Πύργο η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά. Η κα Γεννηματά έγινε δεκτή από στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και... από διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Την κα Γεννηματά υποδέχθηκε ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και αντιδήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος, αλλά διαφορετική "υποδοχή", με διαμαρτυρίες και συνθήματα, της επεφύλαξαν μέλη του Κινήματος ενάντια στο Μνημόνιο "Δεν Πληρώνω", εκπαιδευτικοί και γονείς μαθητών που τα σχολεία τους καταργούνται.

Η κα Γεννηματά συνομίλησε με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και γονέων και υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει στην υπουργό τα αιτήματα τους, ενώ άφησε "ανοιχτό παράθυρο" για αλλαγές στις αποφάσεις καταργήσεων/ συγχωνεύσεων των σχολείων.

20 περίπου μέλη του Κινήματος Ενάντια στο Μνημόνιο κατευθύνθηκαν προς το χώρο που θα γινόταν η ομιλία και συνέχισαν να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπήρξαν και μικροεντάσεις με στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν τελικά από το χώρο και συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους στην είσοδο του Λάτσειου, φωνάζοντας συνθήματα καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας.

Αξίζει να σημειωθεί η παρέμβαση κατοίκου του Πύργου κατά την έναρξη της ομιλίας της κας Γεννηματά, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γνωστό θέμα με τα επιδόματα της Πρόνοιας, που δεν έχουν δοθεί ακόμη στους ανήμπορους Ηλείους που τα δικαιούνται.

Το πως μπορει να ζησει καποιος με 626 Ευρω για 2 μηνες; Αγνωστο.!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου