Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. (Αναφορικά με την κατάθεση νομοσχεδίου προς ψήφιση για την κάρτα του πολίτη και την φοροκάρτα).Μία πρωτοβουλία των ΄΄Ελληνων youtuebers΄΄. 
Η αίτηση, με την οποία προτρέπουμε όλον τον Ελληνικό λαό να καταθέσει, δεν είναι τίποτα παραπάνω από χρήση τού δικαιώματος που μας παρέχει το Ελληνικό Σύνταγμα.
Σε μία πραγματική Δημοκρατία θα πρέπει να συμμετέχουμε, όχι μόνο με την ψήφο μας, αλλά ενεργά και με πλήρη συνείδηση, όπως ακριβώς συνέβαινε και στην αρχαία ΕΛΛΑΔΑ.
Η αίτηση / αναφορά που θα καταθέσετε, προβλέπεται από το Ελληνικό Σύνταγμα στο άρθρο 10 παράγραφος 1.
Στην προαναφερθείσα αίτηση, θα απαιτούμε ατομικά και επώνυμα, ως Έλληνες πολίτες, να ενημερωθεί η Βουλή και ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, ότι εάν προχωρήσουν στην ψήφιση τού νόμου για την Κάρτα τού Πολίτη και την Φοροκάρτα, εφόσον οι ίδιοι έχουν καταστρατηγήσει τούς νόμους τού Κράτους και τα Συνταγματικά δικαιώματά μας, θα μας εξωθήσουν στο να γίνουμε και εμείς, εν μέρει «παραβάτες» τού Συντάγματος, προχωρώντας σε ριζοσπαστικές λύσεις.
Ήτοι στην μή κατάθεση των φορολογικών μας δηλώσεων από την επόμενη χρονιά. Ή απλούστατα στο να θέσουμε σε εφαρμογή το άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος.
Σε περίπτωση που δεν δεχτούν την παραλαβή τής αίτησης, μάς ενημερώνετε για να κινηθούμε Νομικώς εναντίων του υπαλλήλου ο οποίος δεν την έκανε αποδεκτή. Προηγουμένως όμως πρέπει να του έχετε ζητήσει να υπογράψει ότι αρνείται να παραλάβει το έντυπο.
Για να υποβάλλεται την αίτηση σας πατήστε εδώ:http://asimpiestos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου