Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Οι ισπανοί «αγανακτισμένοι» αγνοούν την απαγόρευση και διαδηλώνουν.22-5-2011 ειναι η σειρα μας παμε και μενουμε *ΣΥΝΤΑΓΜΑ*




Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις στους δρόμους της Ισπανίας είναι οι νεαροί «αγανακτισμένοι» παρά την απαγόρευση των διαδηλώσεων που αποφάσισε η εθνική εκλογική επιτροπή.
Οι νεαροί διαδηλωτές που ζητούν μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος στη χώρα, εκφράζουν την δυσφορία τους για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τα ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα λιτότητας.
Εδώ και πέντε ημέρες, τα μέλη του κινήματος έχουν ξεχυθεί σε κεντρικές πλατείες ισπανικών πόλεων, δείχνοντας τη διαμαρτυρία τους για το «διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που ευνοεί τα δύο μεγάλα κόμματα και υπηρετεί το κεφάλαιο και τις τράπεζες».
Το κίνημα οργανώθηκε μέσω διαδικτύου και έχει γίνει γνωστό ως Μ-15, ως αναφορά στη 15η Μαΐου, μέρα κατά την οποία δεκάδες χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν σε περισσότερες από 50 ισπανικές πόλεις.
22-5-2011  ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Δημοψηφισμα εδω και τωρα.!!!

Αγωνιζόμαστε για τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
Για να πραγματοποιήσουμε αυτή την πρωτοβουλία χρειαζόμαστε την συνεχή παρουσία μας στο Σύνταγμα σαν σύμβολο της αποφασιστικότητάς μας στον αγώνα αυτόν.
Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια.
Ενισχύστε την προσπάθεια που κάνουν οι “300 έλληνες” για την επιτυχία του εγχειρήματος. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 300 εθελοντές που να μένουν στο κιόσκι με βάρδιες όλο το 24-ωρο. Επικοινωνείστε με την οργανωτική ομάδα στην ιστοσελίδα τους και δηλώστε συμμετοχή, ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σας.
Υπάρχει και σελίδα των “300 ελλήνων” και στο facebook.
Η  ΩΡΑ  ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Είμαστε μια ομάδα Ελλήνων που απηυδήσαμε με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Πιστεύουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακριβώς είμαστε. Τον τελευταίο καιρό η Βουλή και η Κυβέρνηση έχει πάρει μια σειρά κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του τόπου χωρίς να ζητήσει την γνώμη του λαού. Οι αποφάσεις αυτές αλλάζουν τη ζωή μας για δεκαετίες προς το χειρότερο.
Δεν μας ρώτησε κανείς για αυτά τα θέματα λες και δεν αφορούσαν κυρίως εμάς. Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε να μας ρωτήσουν με ένα πολλαπλό δημοψήφισμα για όσα αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.
Θέλουμε να μας ενημερώσουν με ειλικρίνεια για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν και να ψηφίσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μέλλον της κοινωνίας μας.
Δεν μπορούν να μας αρνηθούν αυτό το αυτονόητο δικαίωμά μας αν είναι δημοκράτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου