Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

TO ΜΥΡΜΗΓΚΙ ...

ΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ Κ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ!
ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ MANAGER ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ!
Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ MANAGER ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ.
ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΥΡΜΗΓΚΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΑΤΕΑ,ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙΣΑΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.
Η ΑΡΑΧΝΗ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ,ΚΑΘΩΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...
Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ,ΩΣΤΕ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΜΕ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΑΣΕΩΝ.ΕΤΣΙ,ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΕΤ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ-ΕΚΤΥΠΩΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ.
ΤΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΔΕΙΛΑ-ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΒΑΣΙΛΕΙΟ.ΜΟΙΡΑΙΑ,ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ...
Ο ΚΗΦΗΝΑΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΡΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΕΦΕΡΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ.
ΤΗ ΘΕΣΗ,ΛΟΙΠΟΝ,ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΑΣ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ,ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΙΑ,Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ,ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ SERVER.
Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΝΟΙΩΣΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ(ΠΟΥ ΗΤΑΝ,ΠΑΛΙΑ,ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ) ΩΣΤΕ,ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΘΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΝΟ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΕΝΟΙΩΘΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ...
Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΧΡΟΝΟ''''<<ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ>>,ΕΙΠΕ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,Ο ΚΗΦΗΝΑΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ.
ΑΜΕΣΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ,ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΩΣ ΕΞΗΣ""
<<ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΣΑΦΩΣ,ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ>>.ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ,Ο ΚΗΦΗΝΑΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ...ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ¨¨
ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
ΑΛΛΩΣΤΕ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ?
ΑΝ,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ...
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!
ΑΝ ΠΑΛΙ,ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ,ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΩΣΤΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΚΗΦΗΝΕΣ,ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕΣ,ΑΡΑΧΝΕΣ,ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ,ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ...

1 σχόλιο:

GHTEYTHS είπε...

EXOYME GEMISEI KHFHNES K OLA TA ENTOMA K AYTA ME THN SEIRA TOYS MAS PINOYN TO AIMA...

Δημοσίευση σχολίου