Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

*SOS* ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Το Χαμόγελο του Παιδιού εκπέμπει SOS

Κ. Γιαννόπουλος: «Έχουμε μόλις 1,5 μήνα ζωής, βοηθήστε μας»
Κραυγή απόγνωσης εκφράζει ο πρόεδρος του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος στο newsbeast.gr.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει μόλις 1,5 μήνα ζωής. Βοηθήστε μας να το σώσουμε» λέει ο κ. Γιαννόπουλος στο newsbeast.gr και εξηγεί τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος που φροντίζει τα κακοποιημένα και εγκαταλελειμμένα παιδιά.«Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να δούμε πως θα σώσουμε το σύλλογό μας. Μας θεωρούσαν δεδομένους αλλά κανείς δεν ήξερε πως τα καταφέρναμε. Βασιζόμαστε, όπως ξέρετε, σε δωρεές. Ζούμε χάρη στην αγάπη του κόσμου» αναφέρει ο κ. Γιαννόπουλος για να εξηγήσει ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας το «Χαμόγελο του Παιδιού» κινδυνεύει με «λουκέτο».

«Χρειαζόμαστε τα σπίτια μας. Χρειαζόμαστε τα ασθενοφόρα για τα παιδιά και τα νεογνά. Χρειαζόμαστε την γραμμή για τα παιδιά (SOS 1056). Χρειαζόμαστε ανθρώπους να δουλεύουν μέρα νύχτα για να προσέχουν τα παιδιά μας. Αλλά όλα αυτά απαιτούν χρήματα, τα οποία αυτή τη στιγμή λιγοστεύουν καθημερινά» τονίζει ο κ. Γιαννόπουλος στο newsbeast.gr.

Πάντως, ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι κατηγορηματικός. «Δεν θα επιτρέψουμε να φύγουν τα παιδιά από τα σπίτια μας. Ούτε θα τα χρησιμοποιήσουμε για να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Το θέμα μας είναι αποκλειστικά και μόνο η φροντίδα τους και γι’ αυτό ζητάμε βοήθεια προκειμένου να σωθούν οι υπηρεσίες του συλλόγου».Ο κ. Γιαννόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο ετήσιος προϋπολογισμός του «Χαμόγελου» είναι 10 εκατομμύρια ευρώ. Δουλεύουν σε όλες τις υπηρεσίες 300 άτομα τα οποία φροντίζουν για τα 274 παιδιά που μένουν στα 10 σπίτια του συλλόγου που υπάρχουν πανελλαδικά. Και επιπλέον 4.000 εθελοντές εκ των οποίων 2.000 είναι οι πιο ενεργοί δουλεύουν για το σύλλογο.

Γι’ αυτό το λόγο έχει αρχίσει σε πανελλήνια κλίμακα εκστρατεία ενημέρωσης, συμμετοχής και εξερεύνησης πόρων για το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια.Και όσοι θέλετε να συνδράμετε, μπορείτε να καλείτε στο 14545 από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας με χρέωση 2,27 ευρώ. Και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας με χρέωση 2,46 ανά κλήση στον ίδιο αριθμό. Επίσης, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στο 54020 με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO από τα κινητά σας τηλέφωνα με χρέωση 2,46 ευρώ ανά μήνυμα.
πηγη:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου