Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;;;

Στη Βουλή η αποκάλυψη του newsbomb για τα ελληνικά νησια.

H καναδέζικη ιστοσελίδα privateislandonline δημοπρατεί 12 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος, όπως σας είχε αποκαλύψει στις 28/1/2011 το newsbomb.gr και ο Κώστας Χαρδαβέλλας! Μερικά από τα νησιά που πωλούνται είναι: ‘’Καρδιώτισσα’’ στο Κεντρικό Αιγαίο με τιμή πώλησης 6.500.000 ευρώ, “Mικρή Αμοργός” 6.100.000 ευρώ, “Ναυσικά” 6.100.000 ευρώ!

To θέμα έφερε στη βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης. Ο Γ. Ανατολάκης είχε αρχικά καταθέσει Ερώτηση προς το Υπουργείο Εξωτερικών και ζητούσε να μάθει: α) Τίνος ιδιοκτησία είναι τα παραπάνω νησιά που προσφέρονται για πώληση; β) Είναι νόμιμη η δραστηριότητα τέτοιων ιστοσελίδων και εάν όχι, με τι τρόπο θα εξασφαλίσετε την νομιμότητα ; και γ) Με ποιους τρόπους θα προστατευθούμε από κακόβουλους που δυσφημούν την κυριαρχία της Πατρίδας μας σε Ελληνικά νησιά;

Η απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών προς τον βουλευτή του ΛΑΟΣ ήταν πως το συγκεκριμένο υπουργείο δεν είναι αρμόδιο και έτσι ο κ. Ανατολάκης επανήλθε με νέα ερώτηση προς όλα σχεδόν τα υπουργεία προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το σημαντικό αυτό θέμα.
πηγη:http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/42083/sth-boylh-h-apokalypsh-toy-newsbomb-gia-ta-ellhnika-nhsia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου