Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 26-4 ΕΩΣ 9-5 ΤΟΥ 1986;;; ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!

Αυτή είναι μιά κινούμενη γραφική αναπαράσταση (animation) της εξάπλωσης του ραδιενεργού σύννεφου που έφυγε από το Τσερνομπίλ και ταξίδεψε πάνω από την Ευρώπη από τις 26 Απριλίου μέχρι τις 9 Μαΐου το 1986 -- εσείς θυμόσαστε που ήσασταν τότε ;;;

Θα σας βοηθήσω λίγο: Η αναπαράσταση δείχνει την κίνηση του ραδιενεργού νέφους από την 26η Απριλίου 1986, που ξεκίνησε από το Τσερνομπίλ, μέχρι την Παρασκευή 9 Μαίου 1986. Τα χρώματα της αναπαράστασης δείχνουν την κατά όγκο (μ3) περιεκτικότητα της ατμόσφαιρας επάνω από το έδαφος, σε Μπεκερέλ. Υπάρχουν ΥΠΟΜΝΗΜΑ στον Χάρτη, αλλά σας γράφω και εδώ την περιεκτικότητα που αναπαριστά κάθε χρώμα:

Κίτρινο: . . . . . . . . 0,01 έως 0,1 Μπεκερέλ ανα κυβικό μέτρο αέρα.

Πορτοκαλί: . . . . . 0,1 έως 1,0 Μπεκερέλ ανα κυβικό μέτρο αέρα.

Ανοικτό Κόκκινο: 1,0 έως 10,0 Μπεκερέλ ανα κυβικό μέτρο αέρα.

Κόκκινο: . . . . . . . 10,0 έως 100,0 Μπεκερέλ ανα κυβικό μέτρο αέρα.

Σκούρο Κόκκινο: .100,0 έως 1.000,0 Μπεκερέλ ανα κυβικό μέτρο αέρα.

Από την αναπαράσταση φαίνεται ότι το ραδιενεργό νέφος (Καίσιο 137) άρχισε να εισέρχεται στην Βόρειο Ελλάδα το πρωί της 2ας Μαίου 1986. Ήταν Μεγάλη Παρασκευή (Ορθοδοξίας). Η μόλυνση συνέχισε να εξαπλώνεται στην Ελλάδα και την κάλυψε ολόκληρη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου 3 Μαίου 1986, με διαφορετικές εντάσεις ανά περιοχή και ώρα. . Η ραδιενεργός μόλυνση εντάθηκε την Δευτέρα του Πάσχα (5/5/1986) και παρέμεινε επάνω από την Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι την 9 Μαίου 1986 που καλύπτει το animation που μας έστειλαν.



Εσείς πού είσαστε αυτές τις ημέρες - ώρες ??? Σας κατέβρεξε καμία βροχή ?? Πως πάει η λειτουργία του θυρεοειδούς σας ??



Μπορείτε να σταματάτε την κίνηση της αναπαράστασης για να βλέπετε με καλύτερη λεπτομέρεια ποιές περιοχές καλύπτονται σε κάθε χρονική στιγμή. . . .



ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καντε κλικ στον απο κατω συνδεσμο και καλο κουραγιο.

http://www.irsn.fr/FR/popup/Pages/tchernobyl_video_nuage.aspx

Μετά από όλα αυτά, για να δούμε πότε θα μάθουμε την πλήρη αλήθεια για το τί συμβαίνει αυτές τις ημέρες στον Κόσμο με πηγή μόλυνσης την Φουκοσίμα αυτή τη φορά.!!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου