Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Mην το γελάτε καθόλου. Είναι μεταμοντέρνα εκδοχή του σύγχρονου σκλάβου. Σε λίγο αν δεν παράγεις το ρεύμα σου δεν θα δικαιούσαι ούτε τροφή. Οι άνθρω

Το ποδήλατο του Πρωθυπουργού θα παράγει και ενέργεια !!!


Απίστευτες ιδέες έχουν στην κυβέρνηση προκειμένου να αυτοπροβληθούν, ακόμη κι όταν δεν παράγεται έργο. Στο υπουργείο Υγείας αφού έκλεισαν τους καπνιστές στα πάρκα, τους δρόμους και τα σπίτια τους, αποφάσισαν να μας κάνουν τη ζωή… ποδήλατο στην κυριολεξία. Να μάθουμε να χρησιμοποιούμε το ποδήλατο στις πόλεις. Ορθόν θεωρητικά. Άντε τώρα αν μένεις στην Άνω Κυψέλη, στον Λυκαβηττό ή στο Βύρωνα να χρησιμοποιείς ποδήλατο. Κομμάτια να γίνει, αν πρόκειται για τη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης, του κυκλοφοριακού και του κυκλοφορικού.

Αλλά διαβάστε τι σκέφτηκε ο υφυπουργός Υγείας, Χρ. Αηδόνης: Στη Θεσσαλονίκη, θα εγκαταστήσει στην παραλία και το Λευκό Πύργο στατικά ποδήλατα στα οποία θα πηγαίνουν οι πολίτες και θα κάνουν…πεταλιές. Τα ποδήλατα θα είναι συνδεδεμένα με κολώνες της ΔΕΗ και θα παράγουν ρεύμα.

Φοβερή ιδέα, άθληση και εργασία, δουλειά και χαρά, προσωπική ευεξία και ανταγωνιστικότητα στην οικονομία. Κάθεστε που κάθεστε, άνεργοι και υποαπασχολούμενοι όλοι, παράξτε και καμιά κιλοβατώρα. Όχι μόνο κατανάλωση, παραγωγή. Όποιος παράγει περισσότερο από όσο καταναλώνει, θα παίρνει τη διαφορά σε ομόλογα ελληνικού δημοσίου.

Υπολογίζεται ότι το 2015 που ο αριθμός των στατικών ποδηλάτων θα έχει ξεπεράσει τον αριθμό των κατοίκων (για να ξηγιούνται και οι τουρίστες καμιά πεταλιά), θα εξάγουμε ρεύμα σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την υποσαχάρια Αφρική. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μαζί με τις εξαγωγές χειρωνακτικού οικιακού σπέρματος στην Αυστραλία, θα αποτελέσουν τα οχήματα εξόδου της οικονομίας μας από την κρίση.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι μυστικές δοκιμές του πρωτοποριακού εγχειρήματος στο ποδήλατο του ίδιου του πρωθυπουργού. Από το πρωί ειδικό συνεργείο μετατρέπει το αγωνιστικό του ποδήλατο σε στατικό-παραγωγικό, προς ανακούφιση των οικείων του, καθώς το νέο «εργαλείο» δε έχει …αλυσίδα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το ΔΝΤ αναφέρουν ότι ο Διεθνής Οργανισμός, μας προσφέρει όλες τις υπόλοιπες δόσεις άτοκα, 800 δις επιπλέον με επιτόκιο 0,001 με επιμήκυνση αποπληρωμής ως το 2225, με μία μόνο απαίτηση: να κόψουμε άπαξ δια παντός τις μαλακίες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου