Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΠΑΝΘΩΠΟΙ

ΣΤΗΛΗ:ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ:ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ:60 ΖΩΑ ΝΕΚΡΑ ΑΠΟ ΦΟΛΑ ΣΕ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!


Περίπου 60 ζώα εκ των οποίων πάνω από 27 στην περιοχή Γαλατά και τα υπόλοιπα στις περιοχές, Χωραφάκια, Μεγάλα Χωράφια, Μακρύς Τοίχος, Καλαθάς, Πόλη των Χανίων βρήκαν επώδυνο θάνατο από τα χέρια δολοφόνων. Τα κρητικά σωματεία συγκεντρώνουν στοιχεία και βρίσκονται στα ίχνη των δολοφόνων αυτών, έχουν δε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

Καλούν την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και τους Δήμους του νομού να πάρουν εδώ και τώρα μέτρα για να σταματήσουν επιτέλους οι δολοφονίες αδέσποτων ζώων, τα οποία δεν ευθύνονται που οι «άνθρωποι» τα παράτησαν και εγκατέλειψαν στους δρόμους.Ανακοινώνουμε, τόσο η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή όσο και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, ότι θα ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές της Ε.Ε. αλλά και τους μεγάλους Φιλοζωικούς Οργανισμούς του εξωτερικού ώστε οι αλλοδαποί τουρίστες στην Κρήτη να γνωρίζουν την αποτρόπαιη συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντι στα ζώα. Ανακοινώνουμε επίσης ότι κατά την τουριστική περίοδο τα κρητικά φιλοζωικά σωματεία θα μοιράζουν έντυπο υλικό στους τουρίστες, ιδίως στις ανωτέρω αναφερόμενες περιοχές και θα τους καλούν να μην επισκέπτονται τις περιοχές αυτές και να μην τις ενισχύουν οικονομικά καθώς και εκείνες τις περιοχές που στο μέλλον θα βρεθούν δηλητηριασμένα ζώα.

Αποκλειστικά δε υπεύθυνοι και υπόλογοι γι αυτό είναι όλοι εκείνοι που σπέρνουν τον θάνατο στα ζώα καθώς και αυτοί που το ανέχονται και κανένας άλλος. Είμαστε δε σίγουροι ότι η Θεία Δίκη θα τους το ανταποδώσει ή κατά την λαϊκή θυμοσοφία « όλα εδώ πληρώνονται» . Σύμφωνα με τον νέο σχέδιο νόμου τα πρόστιμα γι αυτούς που κακοποιούν ζώα ανέρχονται μέχρι και 30.000 ευρώ ή δε ποινή είναι μη εξαγοράσιμη.Αν οι δολοφόνοι κοιμούνται ήσυχοι οι φύλακες των ζώων ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ.

Σας παρακαλούμε πολύ να στείλετε μια απλή επιστολή διαμαρτυρίας για την μαζική δηλητηρίαση 60 περίπου σκύλων και γατων στα Χανιά, σε διάστημα ενάμισυ μήνα.

Περιοχές Γαλατάς , Χωραφάκια, Μεγάλα Χωράφια, Μακρύς Τοίχος, Πόλη Χανίων.
Τα 30 από αυτά σε συγκεκριμ΄ρνη περιοχή του Γαλατά.
Χθες δηλητηρίασαν 8 ζώα.

Σχεδιάζονται από τον σύλλογό μας ποικιλόμορφες δράσεις.

Φαξ για την επιστολή σας
2821031880 Α. Τ. Καλατά ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΙΚΗΤΗ

2821028745 Α. Τ. ΧΑΝΙΩΝ ΥΠΟΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ

28210 57800 ΥΠΟΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΡΗΤΗΣ

2821097741 ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΥΠΟΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ

Φιλοζωκός Σύλλογος Χανίων

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ


Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.

Ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
ΠΗΓΗ: http://www.adespoto.gr
Κυριακη 20/3/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου